Peaky Blinders: Μέσα στον Φεβρουάριο θα κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος της σειράς
Είναι επίσημο! Το «Peaky Blinders» επιστρέφει μέσα στον Φεβρουάριο για την 6η και τελευταία σεζόν.

Το επιτυχημένο δράμα του BBC, «Peaky Blinders», θα επιστρέψει για την 6η και τελευταία σεζόν του μέσα στο 2022. Τώρα, ξέρουμε και την ακριβή ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος της αγαπημένης σειράς και είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεσαι!

Η σειρά με πρωταγωνιστεί τον Cillian Murphy, θα επιστρέψει στις 27 Φεβρουαρίου. Ο Murphy υποδύεται τον Τόμι Σέλμπι στην επιτυχημένη σειρά και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί μία από τις πιο πετυχημένες και αγαπημένες μας σειρές των τελευταίων ετών.

Το BBC αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σεζόν του «Peaky Blinders» μέσω μίας τελείως διαφορετικής προσέγγισης. Το BBC δημιούργησε μία τοιχογραφία στο πλάι ενός τοίχου στο Μπέρμιγχαμ με το πρόσωπο του Cillian Murphy. Μία φωτογραφία της τοιχογραφίας δημοσιεύτηκε στο Twitter με τη λεζάντα:

«Οι Shelby επιστρέφουν στη δουλειά.»

Η τοιχογραφία δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη του δρόμου Akse. Το BBC και οι παραγωγοί της σειράς έβαλαν τον καλλιτέχνη να δημιουργήσει την τοιχογραφία στη γειτονιά που εδρεύει η φανταστική συμμορία των Shelby.

Οι Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy και Sophie Rundle επιστρέφουν για την 6η σεζόν, στην οποία θα συμμετέχει επίσης ο Stephen Graham. Στη νέα σεζόν της σειράς θα είναι, δυστυχώς, δε θα δούμε την Έλεν ΜακΡόρι, η οποία έχασε τη ζωή της από καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2021. Η ηθοποιός υποδυόταν τη θεία Πόλυ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, ο Myrphy δήλωσε:

«Νομίζω ότι ολόκληρη η σειρά είναι πραγματικά προς τιμήν της και για να την τιμήσουμε.

Η παρουσία της και η παρουσία του χαρακτήρα της εξακολουθούν να γίνονται αισθητές στη σειρά και είναι, σε μεγάλο βαθμό, μέρος του ταξιδιού του Tommy στη σεζόν.

Θα είναι διαφορετικά χωρίς αυτήν, ξέρεις. Απλώς δεν θα είναι το ίδιο. Έχω μιλήσει για το πόσο εκπληκτική ήταν ως ηθοποιός και ως άνθρωπος και είναι μια τεράστια απώλεια για ολόκληρη την υποκριτική κοινότητα και όχι μόνο για την σειρά μας. Οι σκέψεις μου είναι πάντα με τον Damian [Lewis] και τα παιδιά της.

Ελπίζω μόνο ότι η νέα σεζόν της σειράς θα ανταποκριθεί στη μνήμη της και στη μνήμη μας γι’ αυτήν.»

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Steven Knight το 2013. Ο δημιουργός έχει, επίσης, δηλώσει ότι η νέα (και τελευταία) σεζόν της σειράς θα είναι αφιερωμένη στην ΜακΡόρι.

Η σεζόν 6 θα προβληθεί στο BBC One και θα μεταδοθεί στο iPlayer στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, θα μεταδοθεί στο Netflix. Ενώ, μία κινηματογραφική συνέχεια πρόκειται να γυριστεί το 2023.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;