Παναγιώτης Βασιλάκος: «Έχω σχέση αλλά δεν την εμφανίζω - Δεν πάμε σε γάμο»
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος για τη νέα του σχέση, την πλαστική και το Bachelor.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκοςεπέλεξε ως εκλεκτή της καρδιάς του την Νικολέτα Τσομπανίδου, αλλά τελικά λίγους μήνες αργότερα οι δυο τους επέλεξαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μιλώντας σήμερα Τρίτη (15/2) στο «MEGA Καλημέρα» αποκάλυψε ότι έχει νέα σχέση την οποία δεν εμφανίζει ακόμη, αποκάλυψε το σημείο διαφωνίας μεταξύ τους και αναφέρθηκε στην πλαστική επέμβαση που έκανε.

Μιλώντας για τη νέα του σχέση ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε:

«Έχω σχέση, αλλά δεν πάμε σε γάμο. Με ρωτάνε πολλές φορές αλλά δεν έχει εμφανιστεί κάπου, γιατί δεν την εμφανίζω. Συζητήσαμε, γιατί δεν εμφανίζω την σύντροφο μου, κατασταλάξαμε. Ελπίζω να μας βγει σε καλό όλο αυτό. Μία φορά είχα φτάσει σχεδόν σίγουρα κοντά στον γάμο, ήθελα οικογένεια, αλλά η φθορά μας κούρασε».


Μιλώντας για την συμμετοχή του στο Bachelor είπε:

«Η συμμετοχή σε κάθε ριάλιτι είναι δίκοπο μαχαίρι. Με έκριναν πάρα πολύ, με πείραξε αρκετά», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πού έχει κάνει πλαστική επέμβαση λέγοντας:

«Είχε χιλιοστραβώσει η μύτη μου και έκανα επέμβαση».

Τέλος, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανέφερε το πιο ακραίο δημοσίευμα που φάνηκε να τον εκνευρίζει πολύ, καθώς αφορούσε τους γονείς του.

«Το πιο ακραίο δημοσίευμα ήταν ότι οι γονείς μου είναι ηθοποιοί. Με είχε φέρει στο αμήν. Θα δημιουργούσα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μάχες, γιατί μου αρέσουν πολύ. Σε σχέση με την Νικολέτα έχω βιώσει σε άλλες σχέσεις μου πιο έντονα το πάθος και τον έρωτα», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;