Όσκαρ 2022: Θα είναι αυτή η τριάδα των φετινών παρουσιαστών;
Το Variety και το Hollywood Reporter αποκαλύπτουν τους παρουσιαστές των Όσκαρ 2022.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ 2022 και, καθώς, περιμένουμε την 27η Μαρτίου για να απολαύσουμε την τελετή απονομής των βραβείων και να μάθουμε τους νικητές, η μεγάλη απορία όλων είναι ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές της φετινής διοργάνωσης. Όπως έχει γίνει γνωστό, τόσο η Ακαδημία, όσο και το ABC (που προβάλει την τελετή των Όσκαρ) θέλουν να έχουν παρουσιαστές. Τώρα, το Variety και το Hollywood Reporter αναφέρουν ότι έχει βρεθεί η τριάδα που θα παρουσιάσει τα Όσκαρ 2022.

Σύμφωνα με πηγές που αναφέρει το Variety, η Amy Schumer, η Regina Hall και η Wanda Sykes ολοκληρώνουν τις λεπτομέρειες για την παρουσίαση της τελετής απονομής των φετινών βραβείων Όσκαρ!

Οι τρεις κωμικές ηθοποιοί φαίνεται να είναι οι μοναδικοί παρουσιαστές που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την παρουσίαση των βραβείων Όσκαρ 2022, τον Μάρτιο, παρά τα διάφορα σενάρια που έχουν γίνει γνωστά μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημοσιεύματα. Ο παραγωγός του φετινού σόου, Will Packer, βρίσκεται σε συναντήσεις για εβδομάδες προσπαθώντας να βρει τη σωστή συνταγή για τη μεγαλύτερη βραδιά του Hollywood.

Τα σενάρια με τα οποία έπαιζε ο σκηνοθέτης του της επιτυχημένης κωμικής ταινίας «Girls Trip», Packer. περιλάμβαναν μια δομή τριών πράξεων για το σόου. Κάθε διαφορετικό κομμάτι, θα είχε και έναν διαφορετικό παρουσιαστή. Δηλαδή, ο Packer ετοιμάζει ένα τρίωρο πρόγραμμα με κάθε ώρα να έχει και τον δικό της παρουσιαστή. Μια λίστα με κορυφαία ταλέντα συναντήθηκε με τον Packer τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου του πρωταγωνιστή του «Mad Men», Jon Hamm, που αποχώρησε από τις συνομιλίες το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με δύο επιπλέον πηγές που αναφέρει το Variety.

Το ABC, το οποίο μεταδίδει την Τελετή Απονομής των Όσκαρ 2022, αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα. Ενώ, οι οικοδεσπότες αναμέται να ανακοινωθούν επίσημα στο «Good Morning America» την Τρίτη.

Την Κυριακή, η Schumer έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με μερικά από τα μεγαλύτερα στιγμιότυπα της καριέρας της, με μία λεζάντα που γράφει:

«Έρχονται μεγάλα διασκεδαστικά νέα.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amyschumer

Λέτε να αναφέρεται στην παρουσίαση των Όσκαρ 2022;

Ο Packer έχει επιφορτιστεί να επαναφέρει τον ενθουσιασμό (αλλά και την τηλεθέαση) στην μεγαλύτερη γιορτή του Σινεμά. Αυτός είναι και ο λόγος που τα Όσκαρ προσπαθούν να προσελκύσουν καλλιτέχνες, που έχουν κάποια “πέραση” αυτή την περίοδο, σε μία προσπάθεια να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του κοινού και των τηλεθεατών.

Η Schumer έχει λάβει 12 υποψηφιότητες για τα Primetime Emmy Award, κερδίζοντας το 2015 για την εξαιρετική σειρά και μεγάλη  επιτυχία για το Comedy Central «Inside Amy Schumer». Τον περασμένο χρόνο, η Schumer είχε έναν ρόλο στο «The Humans» του A24, τη μεταφορά του έργου του Stephen Karam, το οποίο σκηνοθέτησε επίσης ο ίδιος. Ενώ το 2022, η Schumer θα πρωταγωνιστήσει στη μίνι σειρά 10 επεισοδίων του Hulu, «Life & Beth».

Η Hall έχει εμφανιστεί στη σειρά ταινιών «Scary Movie» και «The Best Man», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Little» και «The Hate U Give». Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε, επίσης, στο «Girls Trip», του οποίου την παραγωγή έκανε ο Packer. Η ταινία έλαβε πολύ θετικές κριτικές και κατάφερε να γίνει επιτυχία στο box office. Η Regina Hall, μάλιστα, κέρδισε ευρεία αποδοχή από τους κριτικούς για την ταινία  «Support the Girls» (2018). Η ταινία αυτή της χάρισε το Βραβείο κριτικών της Νέας Υόρκης για την καλύτερη ηθοποιό. Έκλεισε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance φέτος με ερμηνείες στα «Master» και «Honk for Jesus, Save Your Soul».

Η Sykes είναι η πρωταγωνίστρια, δημιουργός και συγγραφέας του «The Upshaws» του Netflix και έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση στις επιτυχημένες σειρές «The New Adventures of Old Christine», «Curb Your Enthusiasm» και «Black-ish». Έχει, επίσης, εμφανιστεί σε ταινίες όπως «Down to Earth», «Rio» και «Bad Moms». Έχει 14 υποψηφιότητες για Emmy και μία νίκη.

Όσκαρ 2022: Τι έγινε με τα άλλα ονόματα που φημολογούνταν για τον ρόλο του παρουσιαστή

Πέρα από τον Jon Hamm, που αναφέραμε παραπάνω, πολλοί πίστευαν ότι η Ακαδημία, ο Packer και το ABC θα στραφούν σε διαφορετική κατεύθυνση. Δύο από τις τριάδες που είχαν αρχίσει να ακούγονται για την παρουσίαση των φετινών βραβείων ήταν οι τρεις Spider-Men (Tom Holland, Andrew Garfield και Toby Maguire), αλλά και το τρίο του «Only Murders in the Building» (Selena Gomez, Martin Short, Steve Martin).

Η New York Times, επικαλούμενη κάποιες πηγές, αναφέρει πως οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης κωμωδίας του Hulu, δέχθηκαν πρόταση για την παρουσίαση των βραβείων Όσκαρ 2022. Το πρόγραμμά τους, όμως, δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η συμφωνία.

Όσον αφορά τους τρεις Spider-Men, δεν είναι γνωστό κατά πόσο δέχθηκαν πρόταση από την Ακαδημία για την παρουσίαση των βραβείων. Το μόνο που είναι γνωστό, είναι η δήλωση του Tom Holland ότι θα ήταν δύσκολο εξαιτίας του φορτωμένου «προγράμματός» του.

Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε και επίσημα ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές των φετινών Όσκαρ.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;