Moon Knight: Ο πιο «σκληρός» και «σκοτεινός» χαρακτήρας του MCU έρχεται στο Disney+
Ο «Moon Knight» θα είναι ο πιο «σκληρός» και «σκοτεινός» χαρακτήρας που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο MCU, σύμφωνα με τον Kevin Feige.

Το MCU ετοιμάζεται να μας συστήσει ακόμα έναν ήρωα των κόμικς μέσα από μία καινούρια σειρά, το «Moon Knight», που έρχεται στο Disney+. Η νέα σειρά θα είναι και η πρώτη του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel για το 2022 και ο Kevin Feige μας προετοίμασε για κάτι αρκετά «σκληρό» και «σκοτεινό».

Ο πρόεδρος και παραγωγός του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel έδωσε μία με τη συνέντευξη στο περιοδικό Empire και μίλησε για τον «Moon Knight», τον νέος χαρακτήρα, που θα είναι πιο «σκληρός» σχετικά με όλους τους άλλους που έχουμε δει στο MCU. Όπως δήλωσε ο Feige:

«Είναι σκληρός.

Είχε πλάκα να δουλεύεις με το Disney+ και να βλέπεις τα όρια του τι μπορείς να κάνεις να αλλάζουν. Υπάρχουν στιγμές στη σειρά όπου ο Moon Knight ουρλιάζει σε έναν άλλο χαρακτήρα και είναι δυνατό και σκληρό, και η αυτόματη αντίδραση είναι, “Θα κάνουμε πίσω σε αυτό, σωστά;” Όχι. Δεν θα κάνουμε πίσω. Υπάρχει μια τονική αλλαγή.

Είναι διαφορετικό πράγμα. Είναι ο Moon Knight.»

Μαζί με τη συνέντευξη κυκλοφόρησε και μία νέα εικόνα από τον χαρακτήρα που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Disney+.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Empire Magazine (@empiremagazine)

Στο ίδιο περιοδικό μίλησε και ο Oscar Isaac, που ενσαρκώνει τον ομότιτλο χαρακτήρα. Ο γνωστός ηθοποιός δεν μίλησε μόνο για το ότι ο χαρακτήρας του συνδέεται με τον Αιγύπτιο θεό με το κεφάλι πουλιού, Khonshu, αλλά και πως η σειρά θα ασχοληθεί και με τα θέματα της ψυχικής υγείας. Όπως είπε ο Isaac:

«Έχει ρίσκα.

Είναι ένας σκοτεινός ήρωας και τα πράγματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολύ διαφορετικά. Αλλά, επειδή είναι μίνι-σειρά, και όχι ταινία, δεν υπήρχε η πίεση του να βεβαιωθούμε ότι θα πρέπει να έχει μεγάλο πρώτο διήμερο. Μπορούμε να πάρουμε περισσότερα ρίσκα, να φέρουμε την πειραματική ποιότητα σε μεγάλο βαθμό.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Empire Magazine (@empiremagazine)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Empire Magazine (@empiremagazine)

Η σειρά του MCU αναμένεται να είναι λίγο διαφορετική από τα κόμικς και θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Τέσσερα από αυτά έχει σκηνοθετήσει ο Mohamed Diab, ενώ, τα υπόλοιπα δύο οι Justin Benson και Aaron Moorhead. Το σενάριο γράφτηκε από τον Jeremy Slater, ο οποίος είναι, επίσης, παραγωγός με τους Isaac, Brad Winderbaum, Victoria Alonso, Louis D’Esposito και Kevin Feige. Το «Moon Knight» βασίζεται στα κόμικς των Doug Moench και Don Perlin, με την πρώτη εμφάνιση του χαρακτήρα να γίνεται στο “Werewolf by Night #32” (1975).

Ετοιμάσου, λοιπόν, για την πιο «σκοτεινή» σειρά του MCU, που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου 2022.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;