Survivor 5: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο - Το ξέσπασμα της Κάτιας στο Συμβούλιο
Γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις αναμένεται το επεισόδιο της Δευτέρας 14/2 του Survivor 5, με τους παίκτες να έρχονται σε έντονες συγκρούσεις.

Γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις αναμένεται το επεισόδιο της Δευτέρας 14/2 του Survivor 5, με τους παίκτες να έρχονται σε έντονες συγκρούσεις, καθώς η πείνα τους εξαντλεί.

Όπως βλέπουμε στο trailer του σημερινού επεισοδίου, ακόμα μία δύσκολη ημέρα αναμένεται να έρθει για τους παίκτες των Μαχητών, με τις εντάσεις και τα νεύρα να “χωρίζουν” την ομάδα στα δύο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, θα παρακολουθήσουμε έναν στίβο μάχης που απαιτεί ισορροπία, με αρκετούς παίκτες να τραυματίζονται σοβαρά.

Διάσημοι και Μαχητές μονομαχούν σε ένα απαιτητικό αγώνισμα για τη δεύτερα ασυλία, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού οι ηττημένοι θα κληθούν να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού η ένταση είναι μεγάλη, με την Κάτια Ταραμπάνκο να ξεσπά άγρια κατά της αντίπαλης ομάδας, γεγονός που κάνει την Ασημίνα να αποχωρήσει εκνευρισμένη.

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Κυριακής (13/2), οι Διάσημοι ήταν ξανά νικητές, με αποτέλεσμα οι Μαχητές να ψηφίσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η ομάδα έβγαλε στον “ντάκο” έναν από τους καλύτερους παίκτες της, τον Ανδρέα Ματθαιακάκη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1