Βαλάντης:
Βαλάντης: «Eίμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές, τη γυναίκα μου τη θέλω... Είμαι της πατριαρχικής σχολής».

Ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια στο φετινό Survivor. Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος μπορεί να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, καταφέρνει ακόμα και σήμερα να στρέφει την κοινή γνώμη εναντίον του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, “Love It”, της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου μίλησε δήλωσε “παλαιών αρχών“.

Ενώ λοιπόν, η συζήτηση στο πλατό περιστρεφόταν γύρω από το love story που παρακολουθήσαμε στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη, ο Βαλάντης σχολίασε πως «είχε έρθει η Μυριέλλα δύο φορές και μου είπε πως έχει σχέση. Εμένα μου γύρισε το μυαλό. Δεν μου άρεσε όλο αυτό. Με πείραξε. Δεν υπήρχε περίπτωση ζήλιας. Δεν είναι το στιλ μου τέτοιου είδους κοπέλες».

Δεν έμεινε, όμως, μόνο σε αυτό, καθώς ξετύλιξε ολόκληρη τη σκέψη του λέγοντας ότι «επειδή εγώ είμαι και λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές, τη γυναίκα μου τη θέλω… Είμαι της πατριαρχικής σχολής».

O Βαλάντης τους έκανε όλους να “παγώσουν”

Στο σημείο αυτό όλοι “έμειναν“. Ακούστηκε κάποιος συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου να λέει από μέσα «παλαιών αρχών να μην παρεξηγηθεί αυτό», ενώ ταυτόχρονα η παρουσιάστρια έκανε κίνηση με το δάχτυλό της προς το κοντρόλ να «φάνε τη λέξη», αν αυτή γραφόταν στη λεζάντα από κάτω.

Η αντίδραση του Twitter

Φυσικά και το Twitter έσπευσε να σχολιάσει την εξομολόγηση του Βαλάντη.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1