Τζεφ Μοντάνα: «Επιμένετε να μιλήσω για τα προσωπικά μου τραύματα - Δεν είναι εύκολο στην τηλεόραση»
Τζεφ Μοντάνα: Ένταση στο πλατό με τον Γιώργο Λιάγκα - Τι είπε για τον Λιγνάδη

Σήμερα Παρασκευή (11/2) η Τζεφ Μοντάνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», όπου με αφορμή την δίκη Λιγνάδη που ξεκινάει σήμερα δέχτηκε ερώτηση σχετική με το πώς γνώρισε τον σκηνοθέτη. Αυτή η ερώτηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιάγκα ήταν αρκετή για να φέρει τον παρουσιαστή και το διεθνούς φήμης non-binary μοντέλο σε μία άβολη συζήτηση δημιουργώντας ένταση στο πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Τζεφ Μοντάνα πώς γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη με εκείνη να αρνείται να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας:

«Αυτά τα έχω ξαναπεί. Σήμερα είναι η ημέρα δίνεται δικαιοσύνη και το σημαντικό που ήρθα να συζητήσουμε είναι η ανάληψη ευθυνών. Επειδή έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις και ο κόσμος δεν την έχει δει, στη Συνατσάκη, στον Τέλογλου. Δεν ήρθα να απολογηθώ για τα τραύματά μου. Τραύματα έχουμε όλοι. Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω γι’ αυτό».

Έπειτα, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ως εξής:

«Αν ήρθες εδώ να μας μιλήσεις για τις άλλες συνεντεύξεις που έχεις κάνει και εδώ να μην θες να μιλήσεις. Επειδή είναι η δίκη του Λιγνάδη και έχεις πει ότι είναι ένας άνθρωπος που σε χειραγωγούσε, αυτό είναι σημαντικό».


Το μοντέλο πήρε στη συνέχεια τον λόγο απαντώντας στον παρουσιαστή ως εξής:

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Κούγιας καθόταν εδώ σε αυτή τη θέση και προσέβαλλε τη Φαίη και όπως σωστά σου είπε η Μάρω Κοντού, η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου. Ήσουν αμέτοχος. Ο Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που μας προσβάλλει» ανταπάντησε η Τζεφ Μοντάνα.

Στη συνέχεια Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε τα λεγόμενα της Τζεφ Μοντάνα να «πέσουν» κάτω.

«Το ξέρω καλύτερα από εσένα αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, αναφερόμενος στα λεγόμενα του μοντέλου για τη Φαίη Σκορδά.

Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης η Τζεφ Μοντάνα είπε ότι ήταν θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη χωρίς να θέλει να απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα, όταν εκείνος ρώτησε το πώς χειραγωγήθηκε .

«Τι θες να σε ρωτήσουμε; Καταλαβαίνω ότι είσαι ένα τραυματισμένο παιδί. Κλήθηκες όμως σήμερα να δώσεις μία συνέντευξη εσύ. Ποιο είναι το τραύμα που σου δημιούργησε η γνωριμία με τον Δημήτρη Λιγνάδη; Αν δεν θες να απαντήσεις, δεν απαντάς. Από αγάπη σε ρωτάω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής με την Τζεφ Μοντάνα να απαντάει:

«Επιμένετε να μιλήσω για τα προσωπικά μου τραύματα. Δεν είναι εύκολο στην τηλεόραση. Την προσέγγισή σου Γιώργο την καταλαβαίνω. Δεν είσαι έτοιμος ακόμα».

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε λέγοντάς στο μοντέλο:

«Μην κρίνεις εάν δεν ξέρεις. Ήρθες εδώ σήμερα να μας κάνεις μάθημα; Με πολλή αγάπη σε φωνάξαμε, το αν είμαι εγώ έτοιμος να αντιληφθώ κάποια πράγματα, άστο να το ξέρω εγώ».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;