Καμίλα Βαλίεβα: Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ η 15χρονη που έκανε τετραπλή περιστροφή
Η ρωσική εφημερίδα, RBC, αποκάλυψε σήμερα ότι η Καμίλα Βαλίεβα βρέθηκε θετική σε τριμεταζιδίνη. Tι αναφέρει η πλευρά της αθλήτριας.

Η ρωσική εφημερίδα, RBC, αποκάλυψε σήμερα ότι η σταρ του καλλιτεχνικού πατινάζ, Καμίλα Βαλίεβα, βρέθηκε θετική σε τριμεταζιδίνη (φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στηθάγχης), στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο.

Η εφημερίδα, ωστόσο, δεν γνωστοποιεί τις πηγές της.

Η είδηση για την αθλήτρια, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα του καλλιτεχνικού πατινάζ που πέτυχε τετραπλή περιστροφή στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, διέρρευσε αργά το βράδυ, ενώ η ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή αρνήθηκε να σχολιάσει ότι η 15χρονη, μέλος του «χρυσού» συνόλου στο ομαδικό του καλλιτεχνικού πατινάζ, βρέθηκε θετική στο τεστ.

Η τριμεταζιδίνη περιλαμβάνεται στον κατάλογο μεταβολικών ρυθμιστών του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA) και απαγορεύεται τόσο εντός όσο και εκτός διοργανώσεων. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του WADA, η Βαλίεβα ανήκει στη λίστα των προστατευόμενων αθλητών. Πρόκειται για μία λίστα στην οποία ανήκουν όλοι οι αθλητές οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Η πλευρά της αθλήτριας έχει ξεκινήσει προσπάθεια να αποδείξει την αθωότητά της, ενώ είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους, δηλαδή το CAS, εάν αυτό χρειαστεί.

Διαβάστε ακόμη:

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1