Jennifer Lopez: Μιλάει για την καριέρα της και τον Μπεν Άφλεκ στο Rolling Stone
Η Jennifer Lopez φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Rolling Stone και αποκάλυψε πολλά για την καριέρα της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τη σχέση της με τον Ben Affleck.

Η Jennifer Lopez φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone και μας άφησε όλους άφωνους. Η σταρ του Hollywood και της μουσικής σκηνής φόρε ένα σέξι κοστούμι και μας έδειξε το νέο στυλ που υιοθέτησε στα μαλλιά της. Όπως δηλώνει η ίδια, πλέον, στα 52 της χρόνια το μότο της είναι «σπάσε τους κανόνες». Και… νομίζω πως αυτό έκανε από την αρχή της καριέρας της!

Η γνωστή και δημοφιλής σταρ έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Rolling Stone και ο τίτλος, «Πώς έσπασε όλους τους κανόνες για να φτάσει στην κορυφή», σε ετοιμάζει για το τι θα ακολουθήσει. Μάλιστα, ο τίτλος χρησιμοποιεί μία φράση της τραγουδίστριας και ηθοποιού που λέει:

«I just said, Fuck it.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

Στη συνέντευξη για το περιοδικό, η Jennifer Lopez μιλάει για την καριέρα της, αλλά και το ότι το Hollywood δεν την υποδέχτηκε πάντα με ανοιχτές αγκάλες. Όπως δηλώνει:

«Είμαι outsider. Πάντα νιώθω σαν να ξεκινούσα από τον πάτο. Αυτά έχει το να είσαι από το Πουέρτο Ρίκο, το Μπρονξ και να είσαι γυναίκα.»

Πλέον, η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια υποστηρίζει πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Συνεχίζει να κάνει επιτυχημένες ταινίες με την Nuyorican Productions που δημιούργησε για να «πάρει την κατάσταση στα χέρια της», έχει γίνει παραγωγός σε αρκετές από τις νέες ταινίες, όπως και στο «Marry Me» στο οποίο ήταν και παραγωγός του soundtrack μαζί με τον Maluma. Ενώ, και η μουσική της καριέρα δε φαίνεται να σταματάει σύντομα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, μιλάει για τον αρραβώνα της με τον Ben Affleck. Και, χωρίς να θέλει να το συζητήσει πολύ, λέει:

«Προσπαθώ να μην λέω πολλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενη.

Δεν το συζητάω πολύ. Έχουμε μεγαλώσει και οι δύο. Είμαστε ίδιοι, και είμαστε διαφορετικοί. Και αυτό είναι το ωραίο. Να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη… ναι. Όπως είπα, μάθαμε πολλά. Ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι δεν είναι. Το παιχνίδι έχει αλλάξει. Και πάλι, προσπαθώ να μην λέω πολλά.»

Επίσης, Jennifer Lopez υποστηρίζει πως θέλει να προστατευτεί από την αγάπη και λέει:

«Δεν νομίζω να είχαμε ξαναβρεθεί αν πιστεύαμε ότι πήγαινε εκεί», εξήγησε. «Αισθανόμαστε ότι αυτό που βρήκαμε ξανά είναι πολύ πιο σημαντικό. Το πώς θα το προστατεύσουμε και θα ζήσουμε τη ζωή μας — τι να μοιραζόμαστε και τι όχι — είναι η ισορροπία που έχουμε τώρα, το όφελος της εμπειρίας και η σοφία που κατακτήσαμε με τα χρόνια.»

Στη συνέχεια, μιλάει και για την πίεση που δέχθηκαν την πρώτη φορά που βγήκαν ραντεβού. Όπως είπε:

«Ήταν βάρβαρο. Είναι ένα από τα πράγματα που θάβεις πολύ βαθιά για να μπορέσεις να προχωρήσεις και να ασχοληθείς με την δουλειά σου.

Είναι αστείο γιατί με τον Ben ήμασταν μαζί και τόσο ερωτευμένοι. Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Αλλά ταυτόχρονα συνέβαινε όλο αυτό, που μας κατέκριναν, και κατέστρεψε πραγματικά τη σχέση μας, επειδή ήμασταν πολύ μικροί για να καταλάβουμε τότε ποια ήταν πραγματικά τα σημαντικά στη ζωή.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;