Σάκκαρη - Μητσοτάκης: Σύννεφα στη σχέση τους - Για χωρισμό κάνει λόγο «Το Πρωινό»
«Το Πρωινό»: Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή, η τενίστρια κι ο γιός του πρωθυπουργού δεν είναι πια ζευγάρι.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχουν χωρίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, όπως μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, ο γιός του πρωθυπουργού και η τενίστρια δεν είναι ζευγάρι ήδη από την περίοδο των εορτών.

Πάντως, οι παρουσιαστές της εκπομπής αναφέρθηκαν σε «σύννεφα στην σχέση» των δύο νέων, με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει πως πολύ συχνά υπάρχει αναθέρμανση της σχέσης και τα ζευγάρια ενώνονται ξανά μετά από λίγες εβδομάδες.

Τον Ιούνιο του 2021, η Μαρία Σάκκαρη είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με αφορμή και την παρουσία του στο Roland Garros, λέγοντας: «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό.

Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά.

Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;