Αμαρυλλίς: Η πρώτη ανάρτηση με το μωρό της
Αμαρυλλίς: Μια ευτυχισμένη μητέρα είναι πλέον η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αμαρυλλίς, καθώς χθες (7/2) έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Ματσίκα. Η τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα και ζει το απόλυτο όνειρο.

Τόσο στην περίοδο της εγκυμοσύνης, όσο και στην φάση της γέννας, το ζευγάρι έμεινε ενωμένο και κινήθηκε σε διακριτικούς τόνους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα, η τραγουδίστρια έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την είδηση της γέννησης του παιδιού της ερμηνεύτριας και του επιχειρηματία έκανε χθες ο Γιώργος Σαμπάνης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» λέγοντας: «Το καινούργιο μου τραγούδι, “Άσε με να σε προσέχω”, είναι μία αφιέρωση που θέλω να κάνω στον φίλο μου και συνεργάτη μου τον Κώστα Ματσίκα, που σήμερα η γυναίκα του η Αμαρυλλίς, πριν από λίγη ώρα γέννησε και ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι στο παιδί του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amaryllis (@amaryllis.official)

Η Αμαρυλλίς είναι πολλά χρόνια ζευγάρι με τον Κώστα Ματσίκα, που είναι ιδιοκτήτης του γνωστού νυχτερινού κέντρου, «Έναστρον», στο οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης, για δεύτερη διαδοχική σεζόν, μαζί με τη Ζόζεφιν», αλλά και της μουσικής σκηνής, «<Ακτή Πειραιώς», όπου ξεκίνησαν πάλι οι live εμφανίσεις του Σωκράτη Μάλαμα, μετά την αναγκαστική διακοπή εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;