Γέννησε η Αμαρυλλίς: Η αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα
Γέννησε η Αμαρυλλίς: New baby boom in town, λίγες ημέρα μετά τη γέννηση του παιδιού της Μελίνας Μακρή και του Φράνκυ Λούβαρη.

Πριν από λίγες ώρες γέννησε η Αμαρυλλίς. Η αγαπημένη τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς κράτησε στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Ματσίκα. Για πρώτη φορά γονείς η ερμηνεύτρια κι ο επιχειρηματίας.

Μάλιστα, την είδηση της γέννας την έκανε γνωστή ο Γιώργος Σαμπάνης μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» λέγοντας: «Το καινούργιο μου τραγούδι, “Άσε με να σε προσέχω”, είναι μία αφιέρωση που θέλω να κάνω στον φίλο μου και συνεργάτη μου τον Κώστα Ματσίκα, που σήμερα η γυναίκα του η Αμαρυλλίς, πριν από λίγη ώρα γέννησε και ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι στο παιδί του».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, αφού η γνωστή τραγουδίστρια ήθελε να κρατήσει την εγκυμοσύνη και τη γέννα της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amaryllis (@amaryllis.official)

Η Αμαρυλλίς είναι πολλά χρόνια ζευγάρι με τον Κώστα Ματσίκα, που είναι ιδιοκτήτης του γνωστού νυχτερινού κέντρου, «Έναστρον», στο οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης, για δεύτερη διαδοχική σεζόν, μαζί με τη Ζόζεφιν», αλλά και της μουσικής σκηνής, «<Ακτή Πειραιώς», όπου ξεκίνησαν πάλι οι live εμφανίσεις του Σωκράτη Μάλαμα, μετά την αναγκαστική διακοπή εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;