Μητσοτάκης: Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, για τη βία στον αθλητισμό
Μητσοτάκης: Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Αλκιβιάδη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη έχει κινητοποιήσει τις Αρχές και την κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες. 

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη βία στον αθλητισμό θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και των συναρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.

Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Αλκιβιάδη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη, από χούλιγκανς του ΠΑΟΚ, έχει κινητοποιήσει τις Αρχές και την κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες.

Δολοφονία Άλκη: Στην ανακρίτρια οι 9 συλληφθέντες – Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ανάμεσά τους

Η υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη προχωράει παρακάτω, καθώς στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οδηγούνται σήμερα οι εννέα συνολικά συλληφθέντες. Οι συλληφθέντες. εκτός από τη δολοφονία αυτή, κατηγορούνται επίσης και για τον τραυματισμό των δύο φίλων του σε τυφλή οπαδική ενέδρα τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου.

Ανάμεσά στα πρόσωπα που θα περάσουν την πόρτα της ανακρίτριας και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες είναι οι οκτώ που συνελήφθησαν την Κυριακή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων. Ένας από αυτούς τους συλληφθέντες είναι πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και κατά τη διάρκεια της επίθεσης φέρεται να ήταν ο οδηγός του δεύτερου οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος οπαδός στη ΘΥΡΑ 4.

Οι συλληφθέντες είναι επτά άτομα ελληνικής καταγωγής και ένα αλβανικής, ηλικίας 20 έως 23 ετών. Η εμπλοκή των προσώπων αυτών στη δολοφονία προέκυψε από το προανακριτικό υλικό που συγκέντρωσε η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο ένατος κατηγορούμενος που θα βρεθεί και αυτός ενώπιον της ανακρίτριας είναι ο 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί ένα 24ωρο μετά το αιματηρό επεισόδιο. Μεταξύ άλλων, ο 23χρονος διώκεται για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλοτετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αναζητεί δύο ακόμη πρόσωπα για εμπλοκή στην υπόθεση. Σε βάρος των οποίων έχει, ήδη, εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Μεταξύ τους, συγκαταλέγεται ένας 20χρονος Αλβανός για τον οποίο δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι διέφυγε στην πατρίδα τουχωρίς όμως αυτό να επιβεβαιωνόταν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Το πρόσωπο αυτό φέρεται να κατηγορείται και για την άλλη επίθεση, μαζί με τον 23χρονο συμπατριώτη του, τον Μάρτιο του 2019, πάλι στη Χαριλάου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;