Η Lizzo ποζάρει γυμνή και δηλώνει: «Απελευθερωθείτε. Σας αξίζει»
Η Lizzo πόζαρε γυμνή σε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram για να μιλήσει για την αγάπη για τον εαυτό μας, προσθέτοντας ένα μικρό βίντεο. [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Η Lizzo πόζαρε γυμνή σε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram για να μιλήσει για την αγάπη για τον εαυτό μας, προσθέτοντας ένα μικρό βίντεο στο οποίο αγκαλιάζει το εντελώς γυμνό σώμα της.

«Αν αγαπάς εμένα… με αγαπάς ολόκληρη. Δεν μπορείς να διαλέξεις», έγραψε η 33χρονη τραγουδίστρια. «Θα πρέπει να αγαπάμε άνευ όρων ο ένας τον άλλον, ξεκινώντας από το να αγαπάμε άνευ όρων τον εαυτό μας».

«Σταθείτε μια στιγμή σήμερα και αναλογιστείτε τις συνθήκες που κρατάμε τόσο σφιχτά και μας κρατούν από την ελευθερία της αληθινής αγάπης. Απελευθερώστε τον εαυτό σας μέσα στην αγάπη. Το αξίζετε», συμπλήρωσε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Το βίντεο της Lizzo, που μετρά σχεδόν 2.5 εκατομμύρια views, συγκέντρωσε επίσης εκατοντάδες θετικά σχόλια, ανάμεσά τους και από το μοντέλο Tess Holliday, που πρόσθεσε emojis φωτιά.

Η Lizzo δημοσίευσε και μια γυμνή φωτογραφία της, γράφοντάς απλώς την λέξη «Art», με τους followers  να κατακλύζουν και την δεύτερη ανάρτηση με αμέτρητα θετικά σχόλια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Τον περασμένο Αύγουστο, η Lizzo είχε κάνει ένα Instagram Live μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της «Rumors», στο οποίο εξομολογήθηκε ότι τα επικριτικά σχόλια για την εικόνα της είχαν αρχίσει να γίνονται δυσβάσταχτα.

«Οι άνθρωποι που έχουν κάτι κακό να πουν για σένα, και ως επί το πλείστον δεν πληγώνει τα συναισθήματά μου, δεν με νοιάζει», δήλωσε. «Απλώς νομίζω ότι όταν δουλεύω τόσο σκληρά, η ανοχή μου μειώνεται, η υπομονή μου επίσης. Είμαι πιο ευαίσθητος και με επηρεάζει».

Ακόμη ανέφερε πως ξέρει ότι ανεξάρτητα από το πόση «θετική ενέργεια βάζεις στον κόσμο, θα έχεις ακόμα ανθρώπους που έχουν κάτι κακό να πουν για σένα» και δεν περιμένει ότι όλοι θα αγαπήσουν τη μουσική της.

Ωστόσο, τα σχόλια για το σώμα της και τις μαύρες γυναίκες είναι περιττά, πρόσθεσε. «Είναι χονδροφοβικό, ρατσιστικό και σε πληγώνει», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;