Εβελίνα Παπούλια: «Μου έχουν χρεώσει σχέση που δεν ήξερα καν τον άνθρωπο»
Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την κόρη της, την απόφασή της να εγκαταλείψει την υποκριτική και τους «Δύο Ξένους».

Η γνωστή ηθοποιός, Εβελίνα Παπούλιασήμερα Δευτέρα (7/2) παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, τους «Δύο Ξένους», αλλά και τους λόγους που την ώθησαν στο να εγκαταλείψει την υποκριτική και να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Η Εβελίνα Παπούλια αναφερόμενη στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου που υποδύεται την Μυρτάλη στη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», αποκάλυψε ορισμένες πτυχές της σχέσης τους λέγοντας:

«Ακόμα είμαι μέσα μου μαμά, αλλά λειτουργώ περισσότερο ως φίλη για να μην την πνίξω με το μαμαδίστικο. Δεν έχει καμία σύγκριση της κόρης μου με εμένα, υπάρχουν διαφορετικά όνειρα και «θέλω». Δεν ξέρω αν ήθελα να παίξω με την κόρη μου. Δεν είμαι έτοιμη, γιατί δεν θα μπορώ να παίξω, θα τσεκάρω συνέχεια».

Επιπλέον, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού, αλλά και στο κατά πόσο έπαιξε ρόλο η εμφάνισή της για την απόκτηση ενός ρόλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε:

«Δεν υπήρχε ποτέ στα πλάνα μου η απόκτηση ενός ακόμη παιδιού. Κατηγορηματικά όχι. Με το που γέννησα την Αφροδίτη ήταν η προσωπική μου αφοσίωση και η ολοκλήρωση μου. Ποτέ δεν επένδυσα στην εμφάνισή μου. Σε σημείο που φίλες της μητέρας μου την έβριζαν, γιατί δεν έλεγε ότι είμαι όμορφη, ήθελε να έχω προσωπικότητα. Η εμφάνισή μου, μού άνοιξε πόρτες, δεν νομίζω ότι σου ανοίγουν ή σου κλείνουν, δική σου είναι, ποιος θα στην κλείσει ή θα στην ανοίξει; Μού έχουν χρεώσει σχέση που δεν ήξερα καν τον άνθρωπο. Ήταν πολύ τρελό!».

Όσον αφορά τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί ανά διαστήματα, η Εβελίνα Παπούλια είπε:

«Δεν θα μπορούσα να δεχτώ κακοποίηση από κάποιον. Με αυτή τη λογική νομίζω δεν μού έχει συμβεί. Έχω φύγει από δουλειά λόγω συμπεριφοράς και τότε ήταν γεγονός, με είχε πιέσει πάρα πολύ, ήταν υποτιμητικό απέναντί μου. Το πρόσωπο που με υποτιμούσε μού ζήτησε συγγνώμη, έκλαιγε γιατί το θεωρούσε και δική του αποτυχία αυτό το σπάσιμο της σχέσης».

Τέλος, η ηθοποιός δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην επιτυχία των «Δύο Ξένων», μία τηλεοπτική σειρά η επιτυχία της οποίας «εκτόξευσε» την καριέρα της.

«Στους «Δυο ξένους» δεν μπορούσα να φανταστώ την επιτυχία, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ, να μην μπορώ να περπατήσω από το εάν στενό στο άλλο», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;