Τάσος Ιορδανίδης - Θάλεια Ματίκα: Γιατί έχουν να μιλήσουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη 8-9 χρόνια;
Τάσος Ιορδανίδης: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια».

Σήμερα Παρασκευή (4/2) ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό». Ο ηθοποιός που είναι παντρεμένος με την Θάλεια Ματίκα αναφέρθηκε στον ηθοποιό και κουμπάρο τους, Πέτρο Φιλιππίδηκάνοντας μάλιστα μία μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο ίδιος και η σύζυγός του έπαψαν να κρατούν επαφές με τον κουμπάρο τους Πέτρο Φιλιππίδη πριν από περίπου 8 χρόνια εξηγώντας περαιτέρω τους λόγους που τους οδήγησαν σε ρήξη.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Κάτι δεν θα συνέβη για να έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, συμπεριφορές, αντιλήψεις… Ξέρεις, όταν αρχίζεις και γνωρίζεις λίγο περισσότερο έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια. Ε και χώρισαν οι δρόμοι μας.

Δεν χρειάστηκε να πούμε αυτά που μας πείραξαν. Ήταν πολύ σαφή αυτά που συνέβησαν. Ήταν διάσταση απόψεων ξεκάθαρη. Επειδή μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες, μετά δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης και κουβέντας. Φυσικά, ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος κι εμείς τους είχαμε σεβασμό και επιλέξαμε ότι πρέπει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους», αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.


Ωστόσο, ο Τάσος Ιορδανίδης σχολίασε μεταξύ άλλων και τις καταγγελίες που έστειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές της Τρίπολης με τον ηθοποιό να λέει χαρακτηριστικά:

«Για τις υποθέσεις που έχουν πάρει τον δρόμο τις Δικαιοσύνης, εγώ εξεπλάγην. Δεν το περίμενα να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Σαφέστατα όλο αυτό που περνάει τώρα έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του. Όταν έχεις μια εξουσία και την χειρίζεσαι λάθος, τελικά έρχεται μια στιγμή που αποκαλύπτεται ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός».

Μάλιστα, ο ηθοποιός πρόσθεσε στα λεγόμενά του:

«Υπήρχε φόβος. Έχει τη δύναμη να σου κλείσει άπειρες πόρτες. Μιλάμε για έναν από τους πιο ισχυρούς ηθοποιούς που πέρασαν από την Ελλάδα».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;