Αστυνομία: Έφοδος σε συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα - Πολεμοφόδια βρέθηκαν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια
Αστυνομία: «Σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών.

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών διαφόρων ομάδων στην Αττική. Δεκάδες αστυνομικοί, από διάφορες Υπηρεσίες που συμμετέχουν στην επιχείρηση, πραγματοποιούν ελέγχους στους συνδέσμους, με αφορμή την έξαρση των φαινομένων βίας και τη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη στο Χαριλάου από χούλιγκανς του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Στυλιάρια και κοντάρια στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια

Η αρχή έγινε από την Ομόνοια και τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ. Έφοδοι γίνονται και σε άλλους συνδέσμους σε αρκετές περιοχές της Αθήνας, όπως το Ίλιον.

Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί βρήκαν στυλιάρια και κοντάρια, τα οποία και μάζεψαν. Μάλιστα, οι αστυνομικοί τοποθέτησαν στα οχήματα τους και κάποιες μεγάλες σακούλες, γεμάτες ευρήματα.

Όλα αυτά έρχονται λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Στα εγκληματολογικά της αστυνομίας, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και σε δεύτερο μαχαίρι που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη και μένει να φανεί σε ποιον ανήκουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο μαχαίρι κρατούσαν τα μέλη της συμμορίας που επιτέθηκε στους τρεις φίλους. Όπως φαίνεται μετά το έγκλημα το πέταξαν ή τους έπεσε στο σημείο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας.

Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν. Στο πρώτο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο υπάρχουν αποτυπώματα και DNA του 23χρονου συλληφθέντα, αλλά και αίμα του αδικοχαμένου Άλκη. Επιπλέον υπάρχουν και άλλα αποτυπώματα, τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι θα “δείξουν” ολόκληρη τη συμμορία, που ευθύνεται για το θάνατο του 19χρονου.

Αναβλήθηκε το αυτόφωρο των δύο υπεύθυνων συνδέσμων

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες, υπεύθυνοι ισάριθμων συνδέσμων οπαδών, κατά την παράλληλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. To Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία, ανέβαλε την εκδίκαση των υποθέσεών τους και ήρε την κράτησή τους.

Τόσο ο 43χρονος όσο και ο 36χρονος κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, καθώς στους χώρους των συνδέσμων, ένας στην ανατολική κι ο άλλος στη δυτική Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- μαχαίρια, λοστοί, μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα κ.ά. Επιπλέον, ο 43χρονος διώκεται για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια.

Οι δίκες τους προσδιορίστηκαν να γίνουν τις επόμενες μέρες.

Συνολικά έγιναν έρευνες σε 13 συνδέσμους οπαδών, διαφόρων συλλόγων της πόλης και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και thesstoday

Πηγή φωτογραφιών: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;