Survivor 5: Η Ασημίνα επιβεβαίωσε τη σχέση της με γνωστό τραγουδιστή
Survivor 5: Η Ασημίνα επιβεβαίωσε εμμέσως τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη!

Στο επεισόδιο του Survivor 5 που προβλήθηκε χθες Τρίτη (1/2) οι Διάσημοι και οι Μαχητές αγωνίστηκαν προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Τελικά, νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι, οι οποίοι θα είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με κάποιο από τα δικά τους πρόσωπα που βρίσκονται εκτός παιχνιδιού.

Όλοι οι παίκτες και οι παίκτριες ανυπομονούσαν να λάβουν κάποιο μήνυμα από τα οικεία τους πρόσωπα με την Ασημίνα να έχει αναφερθεί πολλάκις στον σύντροφό της, ο οποίος σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά είναι ο Χρήστος Δάντης. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο η ίδια επιβεβαίωσε την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη εμμέσως με ένα σχόλιο που θέλησε να κάνει λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος στον Γιώργο Λιανό.


Πιο συγκεκριμένα, η Ασημίνα είπε στον Γιώργο Λιανό:

«Γιώργο μου δεν είμαι και πολύ καλά. Φυσάω και ξεφυσάω από το πρωί. Θα σου πω μόνο έναν στίχο “Αναπάντητες κλήσεις παντού” και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ».

Φυσικά, οι στίχοι που «δανείστηκε» η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι από το γνωστό τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου, τους στίχους του οποίου έγραψε ο Χρήστος Δάντης, ενώ οι δυο τους έχουν ερμηνεύσει το τραγούδι παλιότερα και στα Mad Video Music Awards 2004.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;