Σταμάτης Κραουνάκης: «Στη ζωή μου έχω ερωτευτεί τρεις φορές»
Ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον έρωτα, τον Θεό και τη συνεργασία του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Η εκπομπή «Mega Stories» φιλοξένησε χθες Τρίτη (1/2) τον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έρωτα, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Θεό.

Αναφερόμενος στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη, δήλωσε πως ταίριαξε πιο πολύ από όλους με τα τραγούδια του και θέλησε να την ευχαριστήσει με όσα έχουν γίνει.

«Η Άλκηστις ταίριαξε περισσότερο με τα τραγούδια μου, δεν το συζητώ. Πρέπει να της πω το μεγάλο “ευχαριστώ” μετά από τόσα στραβά που έχουν γίνει. Ήταν γενναίος στρατιώτης. Το ρεπερτόριό μας το έκανε πανελλήνιο», είπε χαρακτηριστικά για την ερμηνεύτρια.

Επιπλέον, η Δώρα Αναγνωστοπούλου ρώτησε τον Σταμάτη Κραουνάκη αν έχει «πέσει στα πατώματα» για τον έρωτα με τον ίδιο να απαντάει ως εξής:

 «Όχι στα πατώματα, έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι, για να έρθει το ξημέρωμα και να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή να βγαίνουνε μαζί». Μάλιστα, δήλωσε πως στη ζωή του έχει ερωτευτεί τρεις φορές και εκτιμάει πως είναι λογικός αριθμός για την ηλικία των 67 που είναι.


Επιπλέον, ο Σταμάτης Κραουνάκης εξέφρασε και πιο μύχιες σκέψεις του, αφού δεν δίστασε να αναφερθεί και στην πίστη.

«Ο ωραίος γελαστερός Θεός, ο χοχοχο, που τον έχω φάει (δείχνοντας την κοιλιά του), είναι εδώ. Σε αυτή την αναφορά λοιπόν, εγώ είμαι καθαρός και πιστός και από κει και πέρα έχω φτιάξει τον θίασο των αγίων μου. Το πρωί έχει πάρα πολλή πλάκα γιατί θα σηκωθώ, θα χαιρετήσω τα πνεύματα του σπιτιού», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Πηγή εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;