Η Disneyland «κλείνει» τα 30 και η Stella McCartney ντύνει για πρώτη φορά με παντελόνι τη Minnie Mouse
Η Minnie Mouse στην Disneyland του Παρισιού αφήνει το εμβληματικό της φόρεμα για ένα παντελόνι που φέρει την «υπογραφή» της Stella McCartney.

Η Disneyland του Παρισιού φέτος «κλείνει» τα 30 και αποφάσισε να αναθέσει στην διάσημη σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney να σχεδιάσει μία νέα στολή για την αγαπημένη Minnie Mouse.

Έτσι, η Stella McCartney έντυσε την Minnie Mouse με ένα μπλε πουά κοστούμι, το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό από το εμβληματικό κόκκινο και άσπρο πουά φόρεμα που φορούσε μέχρι στιγμής

Όσοι και όσες επισκεφθούν από τον Μάρτιο και μετά το Disneyland Resort θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη Minnie Mouse με το νέο της ρούχο, το οποίο σύμφωνα με την ίδια τη σχεδιάστρια σημαίνει «ευτυχία και αισιοδοξία, αυτοέκφραση και αυθεντικότητα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella McCartney (@stellamccartney)

Σε δήλωσή της, η Stella McCartney δήλωσε:

«Η Minnie Mouse είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Αυτό που αγαπώ στη Minnie είναι το γεγονός ότι ενσαρκώνει την ευτυχία, την αυτοέκφραση, την αυθεντικότητα και ότι εμπνέει ανθρώπους όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, έχει τόσο υπέροχο στυλ!»

Μάλιστα, συνέχισε προσθέτοντας:

«Ήθελα η Minnie να φορέσει το πρώτο της παντελόνι στη Disneyland του Παρισιού. Γι’ αυτό σχεδίασα ένα από τα εμβληματικά κοστούμια μου, ένα μπλε σμόκιν, χρησιμοποιώντας υφάσματα φιλικά προς τον πλανήτη. Η καινούρια αντίληψη στα πουά, κάνει τη Minnie Mouse σύμβολο προόδου για μια νέα γενιά. Θα το φορέσει προς τιμήν της Ημέρας της Γυναίκας, τον Μάρτιο του 2022».

Υπενθυμίζεται πως η Minnie Mouse εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1928, φορώντας το all time classic κόκκινο-λευκό  πουά φόρεμά της, έναν κόκκινο φιόγκο, λευκά γάντια και παπούτσια με χαμηλό τακούνι. Με αυτή την εμφάνιση η Minnie Mouse έγινε γνωστή παγκοσμίως, ενώ η συγκεκριμένη αλλαγή αποτελεί μέρος των δράσεων της Walt Disney Company στο πλαίσιο των 30 χρόνων λειτουργίας της Disneyland στο Παρίσι.

Πάρτε μία πρώτη «γεύση» από το νέο ντύσιμο της Minnie, όπως το εμπνεύστηκε και το δημιούργησε η Stella McCartney:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1