«And Just Like That»: Το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της σειράς - Θα δούμε και 2ο κύκλο;
Μετά το φινάλε του «And Just Like That» θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ που θα μας αποκαλύπτει όσα έγιναν στα παρασκήνια.

Η συνέχεια του «Sex and The City» προβάλλεται, ήδη, μέσα από το HBO και, τώρα, μάθαμε πως οι φανς της σειράς θα πάρουν μία γεύση από τα παρασκήνια της σειράς μέσα από το καινούριο ντοκιμαντέρ. Οπότε, ετοιμάσου να βυθιστείς στον κόσμο της Carrie, της Charlotte και της Miranda «And Just Like That» (γιατί δεν μπορούσα να μην κάνω λογοπαίγνιο με τον τίτλο), να γίνεις μέρος της παρέας τους.

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ που δημιούργησε, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου, μετά την προβολή του φινάλε της σεζόν. Και την ονομάζουμε σεζόν, γιατί οι πρωταγωνίστριες και οι δημιουργοί δεν είναι σίγουροι πως θέλουν να τελειώσουν με τη σειρά…

Στο ντοκιμαντέρ βλέπουμε την Sarah Jessica Parker να δηλώνει:

«Ακόμη και έπειτα από 23 χρόνια, είμαι ενθουσιασμένη. Τρομοκρατημένη και ενθουσιασμένη.»

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις των πρωταγωνιστριών, παρασκήνια από τα γυρίσματα, αλλά και σκηνές από όταν η Cynthia Nixon ανέλαβε τα χρέη σκηνοθέτη για ένα επεισόδιο της σειράς. Τέλος, το ντοκιμαντέρ υπάρχει και σκηνή με τον Willie Garson, του πρωταγωνιστή του «Sex and the City», ο οποίος πέθανε τον Σεπτέμβριο έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Θα έχει και δεύτερο κύκλο το «And Just Like That»;

Αν και η σειρά δεν έχει ανανεωθεί επίσημα ακόμη για δεύτερη σεζόν από το HBO, τόσο ο Michael Patrick King όσο και η Parker ενδιαφέρονται σίγουρα να συνεχίσουν. Σε κοινή τους συνέντευξη στο Variety μίλησαν για μία (τυχόν) δεύτερη σεζόν. Ο King λέει:

«Κάναμε κάτι που ήταν δύσκολο να γίνει, το οποίο είναι ότι πήραμε κάτι οικείο και το κάναμε καινούργιο. Για καλό και για κακό.»

Σε ερώτηση για τον αν θέλει να συνεχίζει με τη σειρά και τον κόσμο του «Sex and the City», η Parker λέει:

«Σίγουρα, ναι!

Ο Μάικλ κι εγώ μιλήσαμε πριν από δύο εβδομάδες και είπαμε: “Εντάξει, πότε θα το συζητήσουμε αυτό;” Επειδή υπάρχει ένα ημερολόγιο και δεν θέλουμε να αφήσουμε να περάσει πολύς χρόνος. Αισθάνεται ότι υπάρχει δυναμική.»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;