Παύλος Πολάκης: Παραπομπή στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής
Έκτακτες εξελίξεις στη Βουλή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Παύλο Πολάκη να παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Έκτακτες εξελίξεις στη Βουλή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Παύλο Πολάκη να παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΒουλήςΚώστας Τασούλας μετά το χθεσινό επεισόδιο (31/1) στη Βουλή.

«Ο κ. Πολάκης τήρησε με την ανοχή που επεδείχθη το νόμο, μίλησε και για τον αναπτυξιακό νόμο, έκρινε μια δικαστική απόφαση και είπε ότι δεν παρεμπόδισε το βήμα της Βουλής. Δεν θα συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Το αν παρεμπόδισε το βήμα, εν ονόματι του κώδικα δεοντολογίας και του σχετικού κανονισμού της Βουλής, θα το εξηγήσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας στην οποία θα παραπεμφθεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

Υπενθυμίζουμε πως χθες (31/1), κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας, όταν πήρε τον λόγο ο κ. Πολάκης, αναφέρθηκε στους νεκρούς από την πανδημία και στη συνέχεια απευθύνθηκε προσωπικά στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την υπόθεση της Novartis.

Ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου αφαίρεσε τον λόγο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ διέκοψε τη συνεδρίαση, θέτοντας θέμα για μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και ζητώντας από τον πρόεδρο του Σώματος να λάβει την τελική απόφαση.

«Δεν συμμορφώνεστε; Σας ανακάλεσα στην τάξη. Σας ανακαλώ τον λόγο. Δεν γίνονται αυτά. Σας στέρησα τον λόγο. Κλείστε το μικρόφωνο, διακόπτεται η συνεδρίαση για πέντε λεπτά. Να κληθεί ο πρόεδρος για να υποβάλει μομφή κατά συναδέλφου εάν το κρίνει» δήλωσε ο κ. Αθανασίου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;