Γιώργος Καπουτζίδης: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον Πάνο Νάτση στη σκηνή [ΒΙΝΤΕΟ]
Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη μετά την τραγική απώλεια του νέου ηθοποιού Πάνου Νάτση - Δείτε τα βίντεο από τη σκηνή της παράστασης

Ο θάνατος του Πάνου Νάτση, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους του, στον χώρο της υποκριτικής.

Η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος ηθοποιός συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στη κέντρο της Αθήνας και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του.

Οι συνάδερφοι και οι φίλοι του δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν την τραγική απώλεια του. Ο Πάνος πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Όποιος χωρίζει να σηκώσει το χέρι του», του Γιώργου Καπουτζίδη, με τον οποίο θα συνεργαζόταν και στη νέα σειρά που ετοιμάζεται με τίτλο «Σέρρες».

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη είχε αναπτύξει, όμως, μια πολύ στενή φιλία και μάλιστα ήταν μαζί στο πάρτι γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη το μοιραίο βράδυ, όπου λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το δυσάρεστο γεγονός το βράδυ της Κυριακής. Το έκανε από το θεατρικό σανίδι, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» στο θέατρο Ήβη, στην οποία συμμετείχε επίσης ο Πάνος Νάτσης.

Ο σεναριογράφος μη μπορώντας να συγκρατήσει το κλάμα του είπε με τρεμάμενη φωνή και γεμάτος δάκρυα:

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί».

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;