Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η εμφάνιση που «ξετρέλανε» την Κρυσταλλία Ρήγα και την έκανε να πατήσει το golden buzzer
Μία διαγωνιζόμενη στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κατέπληξε την Κρυσταλλία και την έκανε να πατήσει το golden buzzer.

Για ακόμα ένα βράδυ Σαββάτου, το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά. Στη σκηνή του σόου ταλέντων είδαμε αρκετά νέα ταλέντα, όμως, ένα ήταν αυτό που έκλεψε το golden buzzer.

Πιο συγκεκριμένα, στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της η 14χρονη Εφραιμία. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Κρυσταλλία Ρήγα, τον Τάκη Ζαχαράτο και την Έλενα Χριστοπούλου και προσπάθησε να μαγεύσει τους πάντες με την φωνή του. Στόχος ήταν να περάσει στην επόμενη φάση, όμως, δεν περίμενε τη συνέχεια!

Η 14χρονη Εφραιμία ερμήνευσε το κομμάτι «Heroes». Όταν ρωτήθηκε από την κριτική επιτροπή να κατονομάσει τον δικό της ήρωα στη ζωή, η 14χρονη έδωσε όνομα της Ειρήνης Μερκούρη. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Ο δικός μου μουσικός ήρωας είναι η θεία μου, η Ειρήνη Μερκούρη. Είμαι τσιγγάνα και έχω ζήσει πάνω στη μουσική. Τραγουδάει η θεία μου, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου.

Δεν έχω κάνει μαθήματα φωνητικής.”

Μετά το τέλος της προσπάθειάς της, οι κριτές άρχισαν να λένε τη γνώμη τους για την εμφάνισή της στη σκηνή του σόου ταλέντων. Τότε, η Κρυσταλλία Ρήγα απέδειξε πως “τρελάθηκε” πραγματικά με το ταλέντο της και με τη φωνή της 14χρονης Εφραιμίας. Κάτι που την ώθησε να πατήσει το golden buzzer!

Έτσι, η Εφραιμία περνάει απευθείας στα ημιτελικά του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;