Τζανακόπουλος: Το τρολάρισμα του Μητσοτάκη στη Βουλή -
Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Να ζητήσουμε μια προσωπική και ειλικρινή συγγνώμη από τον κ. Μητσοτάκη γιατί του χαλάμε το ανέμελο τριήμερο».

Από την πρώτη στιγμή ανέβασε στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο ο ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που υπέβαλε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας από το βήμα της Βουλής:

«Να ζητήσουμε μια προσωπική και ειλικρινή συγγνώμη από τον κ. Μητσοτάκη γιατί του χαλάμε το τριήμερο. Του χαλάμε άλλο ένα ανέμελο τριήμερο.

Ακόμα ένα χαλασμένο τριήμερο και για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος και στη συνεχεία πρόσθεσε: «Αυτά έχει η Δημοκρατία δυστυχώς ακόμα και για τους Λουδοβίκους. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μητσοτάκης θα έχει άπλετο χρόνο να το αναπληρώσει εάν κάνετε δεκτή την πρόταση δυσπιστίας».

Όσον αφορά την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού, ο κ. Τζανακόπουλος σχολίασε ότι «δεν πάει άλλο με τους νεκρούς από την πανδημία, δεν πάει άλλο με την κατάρρευση του ΕΣΥ» και πρόσθεσε ότι «δεν πάει άλλο με την ακρίβεια που σαρώνει τα λαϊκά νοικοκυριά».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
69'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
76'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
1'
88 - 90
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;