«Σασμός»: Η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη σχολίασε τα spoiler
«Σασμός»: Η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη αποκλύπτει αν ισχύουν τελικά τα spoiler.

Σήμερα Πέμπτη (27/1) η τηλεοπτική Αργυρώ από τον «Σασμό» που την υποδύεται η Χριστίνα Χειλα – Φαμέλη μίλησε on air στην εκπομπή «Happy Day» για τη σειρά που πρωταγωνιστεί και αποφάσισε να σχολιάσει τα spoiler που κυκλοφορούν.

Η τηλεοπτική Αργυρώ, λοιπόν, είπε ότι απόψε η Σεμίνα, η οποία ήταν παρούσα, στον φόνο του Πετρή δεν θα πει στην Αργυρώ ακριβώς τι συνέβη με την ηθοποιό να λέει χαρακτηστικά:

«Δεν θα με αφήσει να πιστεύω για πολύ ότι ο Αστέρης είναι στυγνός δολοφόνος, αλλά δεν θα το πει ακόμα».

Επιπλέον, η ηθοποιός συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου ερωτικά συναισθήματα, έχει μόνο οργή και μίσος. Δεν έχω γυρίσει τις σκηνές μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για να ξέρω πώς θα είναι. Μετά από αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχθούν, αλλά κάποιες θα τα ξαναβρούν».

Σχολιάζοντας τα spoiler που ακούγονται για τον «Σασμό» και θέλουν την Αργυρώ έγκυο από τον Αστέρη, η Χριστίνα Χειλα – Φαμέλη αποκάλυψε:

«Αυτό που λέτε το διάβασα κι εγώ, αλλά όχι στο σενάριο ακόμα. Θα της βγει να πάρει εκδίκηση, αλλά δεν θα το πάει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο, οπότε θα προσπαθήσει να αυτοτιμωρηθεί».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;