Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά της Αττικής Οδού
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Μία οδηγός ζητά να της επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη, ύψους 10.000 ευρώ

Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά της Αττικής Οδού για την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν οι οδηγοί πριν από μερικές ημέρες κατά την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Μία οδηγός που παρέμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για περισσότερες από 16 ώρες κατέθεσε αγωγή μη αποδεχόμενη, όπως λέει, το ποσό των 2.000 ευρώ που δίνει η εταιρεία ως αποζημίωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας eviathema.gr, με την αγωγή της η γυναίκα ζητεί να της επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική της βλάβη ποσού 10.000 ευρώ, επικαλούμενη μεταξύ άλλων την απίστευτη ταλαιπωρία της, αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση τον συγκεκριμένο δρόμο καταβάλλοντας όλα αυτά τα χρόνια χρήματα για διόδια.

Το Eviathema.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της ενάγουσας Ιωάννη Καλαβρή ο οποίος δήλωσε ότι η εντολέας του έχει την άποψη ότι η ηθική βλάβη που βίωσε δεν μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με το ποσό των 2.000 ευρώ αποζημίωσης το οποίο ανακοινώθηκε από την Αττική Οδό.

Όπως είπε ο κ. Καλαβρής, τα μόνα αρμόδια να ορίσουν το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης που δικαιούται ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης υφίσταται ζημία από πράξεις ή παραλείψεις οποιουδήποτε, είναι τα ελληνικά δικαστήρια και σε αυτά αποφάσισαν να προσφύγουν ως μόνη αρμόδια αρχή για την αποτίμηση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που υπέστη η εντολέας του.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;