Καίτη Φίνου: «Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε - Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί»
Καίτη Φίνου: Το απίστευτο περιστατικό με πασίγνωστο ηθοποιό που έχουν καταγγείλει.

Στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν καλεσμένη σήμερα Πέμπτη (27/1) η Καίτη Φίνουη οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική ης ζωή, αλλά και σε ένα απίστευτο σκηνικό που εκτυλίχθηκε αρκετά χρόνια πριν.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου αποκάλυψε ένα περίεργο τηλεφώνημα που δέχθηκε από πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος βογγούσε και αυτοϊκανοποιούνταν στο τηλέφωνο. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι πρόκειται για έναν πασίγνωστο ηθοποιό, το όνομα του οποίου ακούστηκε στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo.

Μιλώντας για το περιστατικό η Καίτη Φίνου είπε συγκεκριμένα:

«Στα 44 μου, μού έγινε τηλεφώνημα από γνωστό ηθοποιό. Θέλεις να τα πω τώρα; Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες. Η μία ήταν η συνάδελφος, η Άντα Πατρέλη, η άλλη η Μαίρη Λαμπίρη, επίσης συνάδελφος. Βλέπω το όνομα στο τηλέφωνο και αναρωτιέμαι τι θέλει. Είχα να μιλήσω καιρό μαζί του.

Άρχισε να βογκάει κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Φοβάμαι μην πω το όνομα, γι’ αυτό κάνω έτσι… Μου έλεγε να πω το όνομα του. Αυτοϊκανοποιούνταν. Άκουσα και το τέλος, που το είπε καθαρά. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο, κοίταξα τα κορίτσια και μού ήρθε αναγούλα. Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46-47 ετών. Τότε γέλασα. Ξέρω, φαντάζομαι, υποψιάζομαι πώς θα νιώθουν τα νέα κορίτσια».

Έπειτα, η ίδια συνέχισε λέγοντας πως είναι δίπλα σε όλα τα κορίτσια.

«Ξερνάω όταν ακούω να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Είμαι δίπλα σε όλα τα κορίτσια. Είναι δυνατόν να μην είμαι με τις γυναίκες αυτές; Εμένα και ιερέας μου έκανε σεξουαλική παρενόχληση, όταν πήγα να εξομολογηθώ», είπε η Καίτη Φίνου χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η συνέντευξη που έδωσε η Καίτη Φίνου στο «Πρωινό»:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1