Batgirl: Ο πρώτος τρανς χαρακτήρας σε live - action ταινία
Η DC φέρνει τον πρώτο τρανς χαρακτήρα στην live- action ταινία, "Batgirl", με την Ivory Aquino να ενσαρκώνει τον ρόλο στην επερχόμενη ταινία.

Η DC φέρνει τον πρώτο τρανς χαρακτήρα στην live-action ταινία, “Batgirl“, με την Ivory Aquino να ενσαρκώνει τον ρόλο στην επερχόμενη ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσουν οι Abil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life) για λογαριασμό του HBO Max.

Η Ιvory Aquino θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στους Leslie Grace, J.K. Simmons, Brendan Fraser, Michael Keaton και Jacob Scipio. Η ταινία “Batgirl” βασίζεται στο κόμικ της DC από τον συγγραφέα Gail Simone και τον καλλιτέχνη Ardian Syaf.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivory Aquino (@msivoryaquino)

Παρότι οι πληροφορίες για την πλοκή της ταινίας δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, είναι γνωστό ότι θα επικεντρωθεί στην κόρη του αστυνομικού της Gotham City Jim Gordon (Simmons). Την κόρη του Barbara θα υποδυθεί η Leslie Grace. Η Ivory Aquino στην ταινία “Batgirl” θα υποδυθεί την καλύτερη φίλη της Barbara, την μπαργούμαν Alysia Yeoh, τον πρώτο σημαντικό τρανς χαρακτήρα που έχει εμφανιστεί ποτέ σε live- action ταινία της DC comics.

Πρέπει να αναφερθεί επίσης ότι ο Brendan Fraser θα ενσαρκώσει τον κακό της ταινίας, Firefly, ενώ ο Michael Keeton θα επιστρέψει στον ρόλο του ως Batman, όπου τον είδαμε πρώτη φορά στην ταινία του 1989 του Tim Burton και στη συνέχεια Batman Returns (1992). Όσον αφορά τον Jacob Scipio, δεν έχει αποκαλυφθεί ποιον χαρακτήρα θα υποδηθεί.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η Kristin Burr και το σενάριο υπογράφει η Christina Hodson.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Batgirl Movie (@hbobatgirl)

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;