Love is Blind: Το επιτυχημένο ριάλιτι του Netflix... «πάει» στην Ιαπωνία!
Το « Love is Blind: Japan» έρχεται σύντομα στο Netflix.

Είναι όντως ο έρωτας τυφλός;  Στην αμερικανική εκδοχή του «Love is Blind» οι παρουσιαστές Nick και Vanessa φέρνουν κοντά singles που είναι πρόθυμοι να γνωρίσουν το άλλο τους μισό και να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί.

Το πρόβλημα είναι ότι οι παίκτες και οι παίκτριες έρχονται σε επαφή χωρίς να… βλέπονται, αφού υπάρχει ένας τοίχος στη μέση που τους χωρίζει. Χωρίς κανένα αντιπερισπασμό από το εξωτερικό περιβάλλον τα υποψήφια ζευγάρια γνωρίζονται, μιλούν για τα “ερωτικά τους ενδιαφέροντα” και μόλις η επικοινωνία μεταξύ τους δημιουργηθεί, γίνεται πρόταση γάμου πριν καν δουν πώς είναι το άτομο πίσω από τον τοίχο.

Πίσω στον πραγματικό κόσμο τα ζευγάρια είναι αρραβωνιασμένα και σχεδιάζουν το γάμο τους. Εκεί καλούνται να ανακαλύψουν αν μπορούν να μετατρέψουν την εγκεφαλική επικοινωνία σε σωματική πριν φτάσει η… μεγάλη μέρα!

Στην προσαρμογή που έγινε για την Ιαπωνία, μία χώρα που η μοναξιά έφτασε τέτοιο level που εν μέσω της πανδημίας δημιουργήθηκε Υπουργείο Μοναξιάς, παρουσιαστές θα είναι οι Takashi Fujii και Yuka Itaya will που θα “επιβλέπουν” τα ζευγάρια και θα σχολιάζουν όσα γίνονται μεταξύ τους.

Σημειώνεται πως δεν πρόκειται για την πρώτη ασιατική μεταφορά ενός αγγλόφωνου ριάλιτι του Netflix, αφού η Ν. Κορέα προσφάτως έφερε στα «μέτρα» της το Too Hot to Handle δημιουργώντας το Single’s Inferno που μάλιστα «άγγιξε τις τάσεις του παγκόσμιου Netflix.

Το ριάλιτι του Netflix που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο «πάει» Ιαπωνία στις 8 Φεβρουαρίου και εδώ θα δεις το trailer.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;