TikTok: Viral βίντεο για όσους παραγγέλνουν εν μέσω κακοκαιρίας
Το βίντεο για την κακοκαιρία «Ελπίδα» που έγινε viral στο TikTok.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» που πλήττει τα τελευταία 24ωρα την Αττική έχει κάνει επικίνδυνη την οδήγηση, αφού το χιόνι είναι πυκνό. Ένδειξη της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στο Λεκανοπέδιο Αττικής είναι οι διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές, αλλά και ο εγκλωβισμός πολλών πολιτών στην Αττική οδό για πολλές ώρες λόγω του χιονιά.

Παρ’ όλη τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Αττική και άλλες περιοχές της Ελλάδα, πολλά άτομα συνεχίζουν να παραγγέλνουν ντελίβερι στο σπίτι. Με αυτό τον τρόπο ο εργαζόμενος ή η εργαζόμενη στο ντελίβερι του εκάστοτε μαγαζιού φέρνει την παραγγελία στους πελάτες του μαγαζιού βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Η συγκεκριμένη απαράδεκτη συνήεθεια ορισμένων πολιτών μπήκε στο “στόχαστρο” ενός Έλληνα TikToker, του Χρήστους Ράφτα, ο οποίος μέσω ενός βίντεο που έγινε viral στο TikTok αποφάσισε να σχολιάσει όσα άτομα συνεχίζουν να παραγγέλνουν ντιλίβερι εν μέσω τέτοιας χιονοκαταιγίδας.

Στο βίντεο παραδίδει ο ίδιος μια παραγγελία, ειρωνευόμενος φυσικά τον πελάτη πως έφτασε ασφαλέστατα στο σημείο, όταν αυτός μάλιστα τον ρωτάει αν… χιονίζει!

Δείτε το βίντεο:

@xristos_raftas Εύχομαι να σας πάει τουαλέτα🛵❄️ #psilokatalaves #mpouketa #delivery #ellinaras #xioni ♬ original sound – Raftas

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;