Έκρηξη σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού: Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή - Ένας τραυματίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Τα αίτια της ισχυρής έκρηξης σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού αναζητούν οι αρχές.

Έσβησε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε έπειτα από ισχυρή έκρηξη στον ημιώροφο κτιρίου επί της λεωφόρου Συγγρού 3, στην Αθήνα. Η φωτιά είχε εξαπλωθεί και στον πρώτο όροφο.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο κτίριο δεν υπήρχε κανείς, ωστόσο, όταν έφθασαν οχήματα στο σημείο, αναφέρθηκε στους πυροσβέστες ότι είχε παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας τραυματίας που διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή 18 πυροσβέστες και 8 οχήματα και κλιμακοφόρο όχημα, αφού από την έκρηξη είχε προκληθεί φωτιά στον ημιώροφο του κτιρίου, η οποία επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο, καταστρέφοντας τα πάντα.

Η φωτιά έσβησε περίπου στις 08:00 και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η αιτία της έκρηξης.

Επί τόπου βρίσκονται άνθρωποι της εταιρίας παροχής φυσικού αερίου, το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και φυσικά η αστυνομία, αναζητώντας το τι προκάλεσε την έκρηξη και την καταστροφή.

Σημειώνεται, ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Συγγρού. Οι αρχές αναζητούν τα αίτια αυτής της τόσο ισχυρής έκρηξης που μετέτρεψε το σημείο σε βομβαρδισμένο τοπίο. Όλα δείχνουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται και έκρηξη φυσικού αερίου.

Όλα έγιναν περίπου στις 06:50 τα ξημερώματα, σε κτίριο επί της λεωφόρου Συγγρού 3, κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που υπήρξαν αναφορές πως την άκουσαν μέχρι και στο Καλαμάκι, ενώ από το ωστικό κύμα υπήρξαν καταστροφές σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, ακόμη και στο αντίθετο ρεύμα και τουλάχιστον ένα στενό «μέσα» από τη Συγγρού.

Δείτε τις εικόνες:

Πηγή φωτογραφιών: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;