Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Διακοπή δρομολογίων σε Μετρό, Προαστιακό και Τραμ
Προβλήματα σε λεωφορεία, ΗΣΑΠ, τρένα, προαστιακό λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα»

Μπορεί το λευκό τοπίο στην Αττική να είναι πανέμορφο, αλλά η επέλαση του χιονιά που φέρνει η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει μετατρέψει σε παγοδρόμιο πολλούς δρόμους, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί, ενώ τα προβλήματα είναι αρκετά και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με διακοπή δρομολογίων.

Η χιονόπτωση στην Αττική και ειδικά στα βόρεια προάστια είναι πυκνή και έχει φέρει ουκ ολίγα εμπόδια για όσους θέλουν να μετακινηθούν με τα Μέσα. Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, διεκόπη η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το αεροδρόμιο. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Αναστέλλονται σήμερα τα απογευματινά τοπικά δρομολόγια του προαστιακού στο τμήμα Κορωπί -Κάντζα, λόγω της κακοκαιρίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία του Τραμ που λόγω έντονης ολισθηρότητας τερμάτισε στη στάση Λ. Βουλιαγμένης, με τερματικό σταθμό πλέον τη στάση « ΣΥΝΤΑΓΜΑ». Κανονικά μέχρι στιγμής διεξάγονται τα δρομολόγια στον ηλεκτρικό.

Η χιονόπτωση στο Σύνταγμα είναι έντονη, με υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων να ρίχνουν αλάτι για τον παγετό. Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί και οι κλειστοί δρόμοι στην Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο σήμερα Δευτέρα (24/1) όσο και αύριο Τρίτη (25/1) τα σχολεία στην Αττική είναι κλειστά. Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός, με συνεργεία του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Αττικής να επιχειρούν σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου.

Επίσης, εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Αττικής, προειδοποιώντας για έντονη χιονόπτωση και καλώντας τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Το χιόνι έχει φτάσει στα Νότια Προάστια, μέχρι και στη θάλασσα του Αλίμου!

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;