Dancing with the Stars: Η παραολυμπιονίκης που
Στο τελευταίο επεισόδιο του Dancing With the Stars την παράσταση έκλεψε η παραολυμπιονίκης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Dancing With the Stars την παράσταση έκλεψε η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Είναι παραολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης και χθες προσκλήθηκε για έναν χορό, μαζί με την κριτή Μαρίνα Λαμπροπούλου. Κατέληξε να παραδίδει μαθήματα ζωής, πάνω στο αμαξίδιο της και στο ball room του τηλεοπτικού show.

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου πριν από λίγο καιρό αποκάλυπτε ότι για να βρεθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αναγκάστηκε να ξενοικιάσει και να μείνει σε δομή, για να αντέξει τα έξοδα. Από το Τόκιο γύρισε με το χάλκινο μετάλλιο, όπως και το 2017 και που συνολικά μετράει δύο χρυσά στα Πανευρωπαϊκά του Δουβλίνου το 2018 και της Μαδέιρα το 2021 και δύο ασημένια, από το Μεξικό το 2017 και από το Λονδίνο το 2019.

Μέχρι σήμερα διεκδικεί την αμοιβή της ως αθλήτρια, μιλώντας για την αδικία της νομοθεσίας απέναντι σε αθλητές ΑμΕΑ και μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok δεν σταματά να αγωνίζεται γι’ αυτό.

 

@alexandrastamatop Υπάρχει σοβαρό θέμα!! Αθλητές παραολυμπιονίκες χωρίς οικονομική στήριξη κι ένας άθλιος νόμος! #support #athletes #paralympics #need #help #foryou #fyp #alexandrastamatopoulou #sos @neadimokratia_voice @neadimokratia_today @mitsotakis.gr #paralympicswimmer ♬ πρωτότυπος ήχος – Alexandra Stamatopou

Τη στιγμή που ψάχνουμε για Influencers και άτομα που μπορούν να προσφέρουν όντως κάτι στην κοινωνία, μας δείχνει το πραγματικό νόημα του να παλεύεις για ένα καλύτερο μέλλον, δίνοντας το παράδειγμα.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;