Θαυμαστές της Ana de Armas κάνουν μήνυση στη Universal - «Ήταν μόνο στο τρέιλερ»
Δύο θαυμαστές της Ana de Armas κάνουν μήνυση στη Universal γιατί θεωρούν πως έπεσαν θύματα παραπλανητικού μάρκετινγκ από το στούντιο του Hollywood.

Πολλές φορές βλέπουμε μία ταινία επειδή μας αρέσουν οι ηθοποιοί που παίζουν και για κανέναν άλλο λόγο. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν οι σταρ του σινεμά, για να σε τραβάνε σε ταινίες που δε θα έβλεπες αν δεν έπαιζε ο αγαπημένο σου ηθοποιός. Τι θα έκανες, όμως, αν τελικά ο ηθοποιός που ήθελες να δεις, στην τελευταία εκδοχή της ταινίες δεν υπήρχε καθόλου; Ακριβώς αυτό έπαθαν δύο Αμερικανοί θαυμαστές της Κουβανο-ισπανής ηθοποιού Ana de Armas!

Οι Conor Woulfe και Peter Rosza υποστηρίζουν πως πλήρωσαν έκαστος 3.99 δολάρια για την κωμωδία “Yesterday”, για να ανακαλύψουν, προς μεγάλη τους απογοήτευση, πως οι σκηνές με την αγαπημένη τους ηθοποιό είχαν αφαιρεθεί στο από την τελική εκδοχή της ταινίας. Οι δύο Αμερικάνοι ζητούν αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων για λογαριασμό όλων των εξαπατηθέντων θεατών από τη Universal. Αξίζει να σημειωθεί ότι το στούντιο δεν έχει δώσει ακόμα κάποια απάντηση.

Σύμφωνα με τους ίδιους, έγιναν θύματα ενός παραπλανητικού μάρκετινγκ, με τα Universal Studio “να χρησιμοποιούν τη φήμη, την ακτινοβολία και το ταλέντο της Armas” για να προωθήσουν μια ταινία στην οποία δεν έπαιζε.

Στη μήνυση που κατατέθηκε στην Καλιφόρνια το Σάββατο αναγράφονται τα εξής:

“Παρότι οι εναγόμενοι συμπεριέλαβαν σκηνές με την κα. de Armas στο διαφημιστικό τρέιλερ για την προώθηση του Yesterday και την προσέλκυση πωλήσεων και ενοικιάσεων της ταινίας, η κα. Armas δεν παίζει στην ταινία και δεν έπαιζε ποτέ στη βερσιόν της ταινίας που έχει κυκλοφορήσει δημόσια.”

Το “Yesterday” πραγματεύεται την ιστορία ενός τραγουδιστή και τραδουδοποιού που τραυματίζεται στο κεφάλι κaι όταν συνέρχεται, ανακαλύπτει πως είναι το μόνο άτομο στη Γη που θυμάται τους Beatles. H Ana de Armas θα υποδυόταν το ειδύλλιο του τραγουδιστή στην κωμωδία, που κυκλοφόρησε το 2019. Όμως, οι σκηνές με την 33χρονη κόπηκαν στο μοντάζ, πιθανώς επειδή στο κοινό που παρακολουθεί τα test screening δεν άρεσε αυτή η πτυχή της ιστορίας.

Ο σεναριογράφος Richard Curtis είχε δηλώσει το 2019 πως επρόκειτο για ένα “τραυματικό cut” καθώς η de Armas ήταν “τέλεια” στον ρόλο της.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;