Με αυτό το κόλπο δεν θα χάνεις ποτέ το τηλεκοντρόλ σου
Μια πανέξυπνη πατέντα για να βρίσκεις πάντα το τηλεκοντρόλ σου

Και σε ποιον δεν έχει τύχει! Εάν υπάρχει έστω κι ένας που να μην έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση, τότε να είσαι σίγουρος πως είναι ο ψεύτης της παρέας. Μιλάμε, φυσικά για το κλασσικό φαινόμενο που έχεις προετοιμαστεί για μια ωραία ταινία, έχεις βάλει τα απαραίτητα props στο τραπέζι, ποκ κορν, τσιπς, πίτσα, αναψυκτικό, έχεις χαμηλώσει τα φώτα και ξάφνου συνειδητοποιείς πως δεν έχεις το πιο σημαντικό εργαλείο για να παρακολουθήσεις την ταινία.

Ο λόγος φυσικά για το τηλεχειριστήριο. Και όλως τυχαίως δεν θυμάσαι που το άφησες τελευταία φορά. Αρχίζεις την εξερεύνηση και ξέρεις από πρόσφατες εμπειρίες πως πιο γρήγορα θα βρει τροφή στο δάσος του Άγιου Δομίνικου η Survivor Μυριέλλα Κουρεντή, απ’ ότι εσύ το τηλεκοντρόλ.

Κι αν έχεις τάση ψυχαναγκασμού και το τοποθετείς με γεωμετρική ακρίβεια σε συγκεκριμένο σημείο, τότε έρχεται ο/η σύντροφος, συγκάτοικος, αδερφός-η σου και του αλλάζει θέση.

Τη λύση δε δίνει κάποιος επιστήμονας ή ερευνητής, άλλα ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Πρόκειται για τον 40χρονο Μπρεντ Γκαρσία, ο οποίος, μάλλον, βαρέθηκε να τον ρωτάει συνεχώς η γυναίκα του για πού είναι το τηλεκοντρόλ, κάθε φορά που αυτό ως δια μαγείας εξαφανιζόταν από το σπίτι τους στο Λας Βέγκας, στη Νεβάδα των ΗΠΑ.

Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ο Μπρεντ άνοιξε μια μικρή τρύπα στο χειριστήριο της τηλεόρασης και εκεί τοποθέτησε ένα μπρελόκ για κλειδιά.

Στο άλλο άκρο του μπρελόκ, ο άντρας έβαλε μια μεγάλη, κόκκινη, λαστιχένια μπάλα, πολύ μεγαλύτερη από το ίδιο το χειριστήριο.

Αν έχεις βαρεθεί να ψάχνεις το τηλεκοντρόλ και να τσακώνεσαι με όλους για το ποιος το έχασε, τότε πρέπει να δεις το παρακάτω tutorial video.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;