Ναταλία Γερμανού:
H Ναταλία Γερμανού πήρε σαφή θέση κατά των βιαστών και υπέρ των κακοποιημένων γυναικών.

Προς μεγάλη έκπληξη της πλειοψηφίας, υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι καταφεύγουν στο “victim blaming” και αναρωτιούνται γιατί πήγε μία γυναίκα σε πάρτι, αν γίνονται πάρτι σε ξενοδοχεία, αν υπήρχε οικονομικό όφελος όσων γυναικών πήγαν, τι φορούσε το θύμα βιασμού, η Ναταλία Γερμανού πήρε σαφή θέση κατά των βιαστών και υπέρ των κακοποιημένων γυναικών.

Χωρίς “ναι μεν αλλά” (η μάστιγα της εποχής), η Ναταλία Γερμανού με αφορμή τον βιασμό 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, απέδωσε την απόλυτη ευθύνη ενός βιασμού στους βιαστές. Ούτε στα ρούχα των θυμάτων, ούτε στο γεγονός ότι θέλησαν να πάνε σε κάποιο πάρτι. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να πάει όπου επιθυμεί, χωρίς να φοβάται, μην την ναρκώσουν και την βιάσουν.

Η γνωστή παρουσιάστρια, αρχικά δήλωσε:

«Σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός», απαντώντας σε όσους για ακόμη μία φορά επιδίδονται σε ανελέητο victim blaming.

Kαι στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχουν ήδη γραφτεί αρκετά και θα υπάρχουν εξελίξεις όλη την εβδομάδα. Προσωπική μου τοποθέτηση που νομίζω ότι συμφωνούν και οι συνάδελφοί μου, είναι ότι το κορίτσι που θέλει να πάει σε ένα πάρτι και θέλει να πιει και να γλεντήσει και να κάνει έρωτα, ακόμα κι αν το κάνει επαγγελματικά, αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος θέλει μπορεί να τη ναρκώνει κάποιος και να κάνει έρωτα μαζί της, παρά τη θέλησή της. Σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός, ότι κι αν γίνεται γύρω γύρω».

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;