Η Ανθή Βούλγαρη κέρασε την Παγώνη κόλλυβα και εκείνη τα «πήρε» on air [ΒΙΝΤΕΟ]
Με ένα απίστευτο «giveaway» ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για την κ. Παγώνη.

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σήμερα Παρασκευή (21/1) στο πλατό της πρωινής εκπομπής «Ώρα MEGA». Καλεσμένη της εκπομπής σήμερα ήταν η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία δέχθηκε ένα κάπως ιδιαίτερο κέρασμα από την Ανθή Βούλγαρη που είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Ενώ κάποιος θα περίμενε να της προσφέρουν νερό, καφέ ή έστω ένα κουλούρι λόγω ώρας, η Ανθή Βούλγαρη προσέφερε στην κ. Παγώνη… κόλλυβα! Μάλιστα, πριν περίπου μία εβδομάδα είχε πει on air ότι τρώει κόλλυβα για πρωινό, ενώ ο παρουσιαστής τίνισε ότι πρόκειται για ένα superfood.

Την αγάπη για αυτό το θανατηφόρο (see what I did there?) φαγητό, δεν φάνηκε να συμμερίζεται η κ. Παγώνη που εκνευρίστηκε κάνοντας λόγο για παρενέργειες της Covid. Βέβαια, αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε μία και μόνο στιγμή από όολη αυτή την κατάσταση στο πλατό, θα ήταν η στιγμή που η κ. Παγώνη είπε ότι είναι προληπτική και δεν θέλει κόλλυβα και η Ανθή Βούλγαρη απάντησε λέγοντας: «Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε. Θα σας βάλω να πάρετε και στο νοσοκομείο».

Ε, εντάξει όσο να ‘ναι αυτό ήταν κάπως περίεργο!

Τελικά, οι παρουσιαστές δεν «πούλησαν» τα κόλλυβα στην κ. Παγώνη, η οποία μάλιστα πέταξε στην πλευρά τους τα κόλλυβα και συνέχισε με την συνέντευξή της. Κρίμα θα πούμε εμείς, γιατί είναι και superfood!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;