Προφυλακιστέος ο κακοποιητής της συντρόφου του στην Αργυρούπολη
Ο 46χρονος «νταής» της Αργυρούπολης κρίθηκε προφυλακιστέος από τον Εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Στη φυλακή οδήγησε σήμερα (20/1) τον 46ρονο κακοποιητή ο Εισαγγελέας, για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη, το πρωί της περασμένης Παρασκευής (14/1). Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 40χρονης.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος δήλωσε πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήξερε τι έκανε. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού, από τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε από τον σύντροφό της, ο οποίος έχει βεβαρημένο παρελθόν με πρώην συντρόφους του.

Ο 46χρονος είχε διαφύγει μετά το αποτρόπαιο περιστατικό.

Είχε βγει ένταλμα σύλληψής εις βάρος του και έχει σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μετά την παρέλευση του αυτοφώρου αποφάσισε να παρουσιαστεί μην έχοντας και πολλές άλλες επιλογές.

Τώρα ο δράστης θα πληρώσει το τίμημα της «μαγκιάς του» μέσα από τα σίδερα της φυλακής, που ως γνωστών είναι για τέτοιους «λεβέντες».

Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση για τη γυναίκα που ξυλοκόπησε άγρια ο 46χρονος σύντροφός της

Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση για τη 40χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 46χρονο σύντροφό της, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην Αργυρούπολη και η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται, από την περασμένη Παρασκευή, σε κρίσιμη κατάσταση στον “Ευαγγελισμό”.

Στο σώμα της γυναίκας υπάρχουν σημάδια από παλαιότερο ξυλοδαρμό, ενώ την περασμένη Παρασκευή ο καθ΄ ομολογίαν δράστης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, της έσπασε με χτυπήματα τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα. Επίσης, ο 46χρονος χτυπούσε τη σύντροφό του σε επίπεδη επιφάνεια.

Αργυρούπολη: Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς από τον θύτη

Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών είχε μιλήσει ελάχιστα στους αστυνομικούς, παραδέχθηκε όμως την αποτρόπαια πράξη του. Υποστήριξε όμως πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή βλάβη στη σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος. «Δεν ήθελα να το κάνω. Μαλώσαμε και την χτύπησα. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα» ήταν τα λόγια του.

Ο δράστης κρατούσε το κινητό του κλειστό για να μην εντοπιστεί μετά τη διαφυγή του, είχε όμως ενημερώσει την αδερφή του για όσα έγιναν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 46χρονος παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη.

Αν και δεν συνηθίζεται, επειδή πρόκειται για ένα εξαιρετικά βίαιο άτομο, ζητήθηκε να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να μην κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μάλιστα, έχει ήδη ποινικό παρελθόν, καθώς είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει την τότε σύζυγό του στο Άργος, αλλά δεν του είχε απαγγελθεί απόπειρα ανθρωποκτονίας. Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει με τρείς γυναίκες και στην Αστυνομία γνωρίζουν πως είναι αρκετά βίαιος. Α

Πηγή φωτογραφίας αρχείου: Intime

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;