MasterChef 6: Συγκλονίζει παίκτης - «Είμαι πρώην χρήστης ουσιών. Τελικά ο άνθρωπος αλλάζει»
MasterChef 6: Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αλέξανδρος, είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών και έστειλε δημόσια το δικό του δυνατό μήνυμα.

Θαυμασμό προκάλεσε με την εμφάνισή του χθες (18/1), ο 36χρονος Αλέξανδρος που μαγείρεψε προκειμένου να περάσεις τις οντισιόν του show μαγειρικής Masterchef 6.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών και έστειλε δημόσια το δικό του δυνατό μήνυμα.

Χθες (18/1) διαγωνίστηκε για μία θέση στο παιχνίδι κι ο 36χρονος Αλέξανδρος, που έχει μια κόρη κι ακόμη δεν γνωρίζει ποιος δήλωσε τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

Αφού οι κριτές του ανακοίνωσαν ότι κατέκτησε την πολυπόθητη ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση, ο Αλέξανδρος προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση:

«Οι κουζίνες δεν είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Έχω περάσει πολύ μεγαλύτερες. Έχω περάσει πολλά σκοτεινά χρόνια, λόγω του ότι είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Πλέον δεν είμαι βέβαια. Αρκετά χρόνια. Είμαι απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ. 

Και είμαι καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει, γιατί πολλοί πιστεύουν ότι δεν αλλάζει και εγώ κάποτε το πίστευα αυτό, αλλά τελικά αλλάζει με θέληση. Είμαι εδώ για να πάω παρακάτω. Σίγουρα εφόσον εγώ μπόρεσα και άλλαξα τη ζωή μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε. Και εφόσον εγώ μπορώ να κυνηγάω τα όνειρα μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε να το κάνει. Και αυτό είναι το θετικό. Είμαι, λοιπόν, είμαι εδώ γιατί έχω στόχους και βλέπω πλέον την ζωή με αισιοδοξία».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;