Ξεσπά σε λυγμούς η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη»
Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια δεν άντεξε και ξέσπασε.

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Media αυτές τις ημέρες και οι γνωριμίες των φερόμενων ως δραστών, όπως και οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνης έχουν φέρει ένα ντόμινο αλυσιδωτών αντιδράσεων στους χρήστες του διαδικτύου.

Ως γνωστόν η γνωστή Infuencer, όπως και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έσπευσαν να στηρίξουν τον Δημήτρη Φιντιρίκο, που το όνομά του ενεπλάκη τόσο στην υπόθεση του περιστατικού με τον βιασμό της 24χρονης, παρ’ ότι δεν ήταν παρών, αλλά ήταν ενοικιασμένη στο όνομά του η σουίτα, όσο και στο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα στο διαδίκτυο και απεικόνιζε την Τούνη σε ερωτικές περιπτύξεις.

Ο τωρινός σύντροφος της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, Δημήτρης Αλεξάνδρου, στήριξε για ακόμη μια φορά την κοπέλα του μέσα από το πάνελ της εκπομπής, «Super Κατερίνα» που συμμετέχει και με τη σειρά της η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, στήριξε τον συνεργάτη της.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας διαδικτυακός πόλεμος με άγνωστους να στέλνουν υβριστικά και απειλητικά μηνύματα προς την Κατερίνα Καινούργιου, φέρνοντάς την σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πολύ δύσκολη θέση.

Η ίδια αποφάσισε να μιλήσει από το βήμα που έχει στην τηλεόραση για όσα μηνύματα και σχόλια λαμβάνει στα προφίλ της στα social media. Η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα.

«Κι εγώ χθες στήριξα τον συνεργάτη μου. Δεν στήριξα την Ιωάννα που κι εκείνη θα στήριζα, αλλά είναι φίλος μου τόσα χρόνια, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μαζί και είναι σύντροφος και συνεργάτης του θύματος», είπε χαρακτηριστικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ γι’ αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media. Σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία, πείτε τα στους θύτες. Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση και αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν τα δικά τους προβλήματα και να πονάνε.

Θέλω να στηρίξω και τη Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, έδωσε την εξήγησή της, όμως μου έκαναν επίθεση ακόμα και για το ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με τη Σταματίνα. Σε μια κοπέλα που έχει μια οικογένεια να έρχεστε και να λέτε τέτοια πράγματα και να καταριέστε. Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος, να βγει την επόμενη μέρα και να ζητήσει συγγνώμη. Μου κάνατε χθες επίθεση για ποιον λόγο να στηρίξω τον Δημήτρη. Δεν ξέρετε τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και να έχεις και μια γενικότερη επίθεση. Έχω τόσα να διαχειριστώ και να σκέφτομαι αν θα έχω και πρόβλημα στη δουλειά μου;

Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη», είπε κλαίγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;