Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης διοργανώνει δύο δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάρια
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τα προσφερόμενα σεμινάρια.

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων», ανακοινώνει την υλοποίηση δύο εξ αποστάσεως εργαστηρίων πληροφόρησης με τις εξής θεματικές: 1. «Διαμορφώνοντας Επαγγελματικό Προφίλ στο LinkedIn» και 2. «Νέες τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας: η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ»

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εργαζόμενους και ανέργους και θα πραγματοποιηθούν με τη χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.

  1. «Διαμορφώνοντας Επαγγελματικό Προφίλ στο LinkedIn»
    Το εργαστήριο έχει ως στόχο να συγκροτήσουν οι συμμετέχοντες μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πλατφόρμα LinkedIn, τις στρατηγικές σωστής συμπλήρωσης του προσωπικού τους προφίλ, τις δυνατότητες που έχουν για την ανάπτυξη ενός επαγγελματικού δικτύου, τις προοπτικές απορρόφησης στην σύγχρονη αγορά εργασίας.
  2. «Νέες τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας: η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ»
    Στο παρόν εργαστήριο παρέχεται στους συμμετέχοντες υποστήριξη και πληροφόρηση σχετικά με την ορθή συμπλήρωση ηλεκτρονικών αιτήσεων για εργασία και δίνονται οδηγίες ως προς τη χρήση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση σε κάποιον διαγωνισμό.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;