Θεσσαλονίκη: «Αναγνώρισε» δεύτερο πρόσωπο η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό - Ερευνάται το αδίκημα της μαστροπείας
Δεύτερο εμπλεκόμενο πρόσωπο φέρεται να αναγνώρισε η 24χρονη που κατήγγειλε ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη - Τι κατέθεσε η νεαρή κοπέλα στην Αστυνομία - Προκαταρκτική εξέταση για μαστροπεία

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε σήμερα, Δευτέρα 17/01, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, ο εισαγγελέας, με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση, ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Η εισαγγελική έρευνα γίνεται με βάση όσα κατέθεσε η καταγγέλλουσα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Αντίγραφο της κατάθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Αξιολογώντας τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, σύμφωνα με τις οποίες στο πάρτι φέρεται να συμμετείχαν κι άλλες κοπέλες, που κατά τις ίδιες καταγγελίες προάγονται στην πορνεία, η εισαγγελέας Πρωτοδικών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας.

Οι διωκτικές αρχές θα ερευνήσουν εάν τα άτομα που συμμετείχαν στο εν λόγω πάρτι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία διοχετεύοντάς τες σε τέτοιες εκδηλώσεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Στο μεταξύ, η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τρία πρόσωπα, φέρεται να αναγνώρισε και δεύτερο εμπλεκόμενο άτομο στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται το ΑΠΕ και η ΕΡΤ.

Ήδη, είχε καταγγείλει έναν 27χρονο, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορία για τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς τη συναίνεση της παθούσας.

Ο συγκεκριμένος αρνήθηκε την πράξη στην απολογία του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να εξακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ουσίες στην 24χρονη.

Με βάση τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο και να ασκηθεί ποινική δίωξη για βαρύτερη κατηγορία.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;