Αργυρούπολη: «Ντρέπομαι, να σαπίσεις στη φυλακή», λέει η κόρη του κακοποιητή
Συγκλονίζει η κόρη του δράστη που ξυλοκόπησε άγρια την 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η ζωή μιας άτυχης γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, στην Αργυρούπολη το πρωί της Παρασκευής 14/1. Η 40χρονη χαροπαλεύει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Η κόρη του ζεύγους συγκλονίζει με ανάρτησή στης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μικρή κοπέλα κάνοντας ένα Instagram story εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τον πατέρα της και νιώθει οργή για την συμπεριφορά του προς τη μητέρα της. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει «ντρέπεται που είναι πατέρας της».

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα:

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Ο 48χρονος είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα του τζούντο, αναζητείται από την Αστυνομία και έχει ήδη σχηματισθεί εις βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, έχει ήδη ποινικό παρελθόν, καθώς είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει την τότε σύζυγό του στο Άργος, αλλά δεν του είχε απαγγελθεί απόπειρα ανθρωποκτονίας. Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει με τρείς γυναίκες και στην Αστυνομία γνωρίζουν πως είναι αρκετά βίαιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;