Αργυρούπολη: Τα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς
Αργυρούπολη: Αύριο η επίσημη κατάθεση του δράστη.

Παραδόθηκε στις Αρχές ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του στο σπίτι τους στην οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, το πρωί της Παρασκευής 14/1. Μετά την παρέλευση του αυτοφώρου αποφάσισε να παρουσιαστεί μην έχοντας και πολλές άλλες επιλογές.

Είχε βγει ένταλμα σύλληψής εις βάρος του και έχει σχηματισθεί δικογραφία ια απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μετά την παρέλευση του αυτοφώρου αποφάσισε να παρουσιαστεί μην έχοντας και πολλές άλλες επιλογές.

Αργυρούπολη: Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς από τον θύτη

Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών μίλησε ελάχιστα στους αστυνομικούς, παραδέχθηκε όμως την αποτρόπαια πράξη του. Υποστήριξε όμως πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή βλάβη στη σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος. «Δεν ήθελα να το κάνω. Μαλώσαμε και την χτύπησα. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα» ήταν τα λόγια του.

Αύριο αναμένεται να δώσει επίσημη κατάθεση στις Αρχές. Ωστόσο, μίλησε για λίγο στους αστυνομικούς δίνοντας το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει.

Ο δράστης κρατούσε το κινητό του κλειστό για να μην εντοπιστεί μετά τη διαφυγή του, είχε όμως ενημερώσει την αδερφή του για όσα έγιναν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 46χρονος, που φέρεται ως γνώστης πολεμικών τεχνών, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη.

Αν και δεν συνηθίζεται, επειδή πρόκειται για ένα εξαιρετικά βίαιο άτομο, ζητήθηκε να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να μην κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μάλιστα, έχει ήδη ποινικό παρελθόν, καθώς είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει την τότε σύζυγό του στο Άργος, αλλά δεν του είχε απαγγελθεί απόπειρα ανθρωποκτονίας. Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει με τρείς γυναίκες και στην Αστυνομία γνωρίζουν πως είναι αρκετά βίαιος. Α

Αύριο, Τρίτη, μετά τις 09:30 θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Πηγή φωτογραφίας αρχείου: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;