Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η εμφάνιση που συγκίνησε τους πάντες και πήρε
Μία ξεχωριστή εμφάνιση είδαμε στη σκηνή του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", η οποία κατάφερε να αποσπάσει ένα "golden buzzer".

Το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά το βράδυ του Σαββάτου. Στη σκηνή του σόου είδαμε πολλά και διαφορετικά ταλέντα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διεκδικούν μία θέση στο σόου του ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε αυτές τις προσπάθειες ήταν και μία λίγο… διαφορετική που μας συγκίνησε ιδιαίτερα και κατάφερε να αποσπάσει το “golden buzzer”.

Στη σκηνή του “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” ανέβηκε ο Michael Antiniou ο οποίος και στάθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Κρυσταλία Ρήγα, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Τάκη Ζαχαράτο.

Στο εισαγωγικό του απόσπασμα ο διαγωνιζόμενος ομολόγησε πως:

“Η μητέρα του Mathew, η σύζυγος μου, βρισκόταν δύο εβδομάδες μακριά από το να τον γεννήσει και ο αδελφός μου μού δάνεισε ένα cd του Frank Sinatra. Για πρώτη φορά στη ζωή μου άρχισα να μαθαίνω μερικά από τα τραγούδια του και τα τραγουδούσα στον Mathew για να κοιμηθεί.

Δεν το είχαμε πει στη μαμά μου και σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα ντουέτο» πρόδωσε, με τη σειρά του, ο μικρός Mathew. «Κάναμε εξάσκηση μερικές φορές όσο η μαμά μου δεν ήταν κάπου κοντά.”

Παρουσιάζοντας το ξεχωριστό τους ντουέτο μπροστά στο κοινό και την κριτική επιτροπή κατόρθωσαν να συγκινήσουν τους πάντες. Επίσης, να σημειώσουμε ότι η εμφάνισή αυτή ήταν κάτι που δεν περίμενε η μητέρα του Mathew.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατενθουσιάστηκε με την παρουσία τους και πάτησε με θέρμη το κουμπί “golden buzzer”!

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;