Ράφαελ Ναδάλ κατά Νόβακ Τζόκοβιτς:
Ο Ράφαελ Ναδάλ έδωσε μία σκληρή απάντηση στον Νόβακ Τζόκοβιτς για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας του Σέρβου τενίστα το Australian Open.

Πολλές αντιδράσεις έχει φέρει το θέμα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Όπεν της Αυστραλίας. Μία από τις πιο έντονες, όμως, ήταν αυτή του Ράφαελ Ναδάλ.

Ο γνωστός τενίστας και ένας από τους βασικούς αντιπάλους του Τζόκοβιτς δήλωσε σε συνέντευξή του στους δημοσιογράφους ότι “κανένας παίκτης δεν είναι πιο σημαντικός από το Australian Open”. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ.

Προσθέτοντας ο Ναδάλ δήλωσε:

“Είναι πολύ ξεκάθαρο πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες. Το Australian Open είναι πολύ πιο σημαντικό από οποιονδήποτε παίκτη.”

Ο Ισπανός τενίστας τόνισε, επίσης, πως το τουρνουά θα είναι υπέροχο “με ή χωρίς” τον Τζόκοβιτς.

Σε ερώτηση για την όλη κατάσταση σχετικά με τον Τζόκοβιτς, και το τι μπορεί να σημαίνει για την κληρονομιά του ως πρωταθλητή του τένις, ο Ναδάλ απάντησε πως δεν ξέρει και συμπλήρωσε:

“Του εύχομαι τα καλύτερα.”

Ο Ισπανός τόνισε, επίσης, πως σέβεται τον Τζόκοβιτς ως «άτομο και αθλητή» ακόμη κι αν «δεν συμφωνούσε με πολλά πράγματα που έκανε τις τελευταίες δύο εβδομάδες».

Ο Ράφαελ Ναδάλ βρίσκεται στο ίδιο μισό της κλήρωσης με τον Τζόκοβιτς στο Australian Open. Όμως, οι δυο τους δε θα συναντηθούν παρά μόνο στους ημιτελικούς, εάν καταφέρουν να φτάσουν μέχρι εκείνο το σημείο.

Ο Ισπανός τενίστας είχε αναφερθεί ξανά στο θρίλερ του Τζόκοβιτς λίγο μετά την άφιξη του Σέρβου, όταν και ακυρώθηκε η βίζα του. Τότε, ο Ναδάλ υποστήριξε πλήρως την πολιτική της Αυστραλίας και τόνισε πως:

“Εάν δεν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο, τότε θα έχεις προβλήματα.”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;