Όσκαρ 2022: Θα έχουν παρουσιαστή μετά από τρία χρόνια - Τα ονόματα που ακούγονται
Μετά από τρία χρόνια, η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2022 θα έχει κεντρικό παρουσιαστή. Ποιος θα είναι, όμως;

Όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC την Τρίτη, η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2022 θα έχει παρουσιαστή, για πρώτη φορά από το 2018, ενώ θα επιστρέψει στο επί σειρά ετών “σπίτι” της, το περίφημο Dolby Theatre. Όμως, ποιος θα είναι ο παρουσιαστής της φετινής τελετής;

Μπορεί η μετάλλαξη Όμικρον να έχει προκαλέσει αρκετή ανησυχία και έκρηξη των κρουσμάτων κορωνοϊού, με αρκετές εκδηλώσεις απονομής βραβείων (βλ. Critic’s Choice Awards) να έχουν αναβληθεί, το ABC διευκρίνισε ότι τα σχέδια για την διοργάνωση της λαμπερής βραδιάς των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ εξακολουθούν να ισχύουν, όπως αρχικά έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου στο Λος Άντζελες. Ο πρόεδρος του ABC Entertainment, Κρεγκ Έργουιτς, σε εκδήλωση της Ένωσης Τηλεκριτικών μίλησε για τα Όσκαρ 2022 και αποκάλυψε ότι, μετά από τρία χρόνια, θα έχουν παρουσιαστή. Όπως αστειεύτηκε:

“Μπορεί να είμαι εγώ.”

Τα τρία προηγούμενα χρόνια, τα βραβεία Όσκαρ απονεμήθηκαν από διάσημους τηλεπαρουσιαστές, ηθοποιούς και ανθρώπους του θεάματος χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει ένας βασικός παρουσιαστής της εκδήλωσης. Τα νούμερα τηλεθέασης κατέγραψαν πτώση τα τελευταία χρόνια, φθάνοντας στο χαμηλό νούμερο των 10,4 εκατομμυρίων τηλεθεατών στις ΗΠΑ το 2021.

Πολλοί έριξαν το φταίξιμο για αυτή την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης στην έλλειψη κεντρικού παρουσιαστή. Από την άλλη, όμως, ανάλογες πτωτικές τάσεις κατέγραψε και η τηλεθέαση άλλων απονομών βραβείων.

Όσκαρ 2022: Ποιος θα είναι ο φετινός παρουσιαστής;

Όπως φαίνεται το δίκτυο του ABC και η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου αναζητούν ένα άτομο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού και θα το κάνει να παρακολουθήσει την βραδιά.

Ένα από τα πρόσωπα που ακούγεται τελευταία είναι αυτό του Βρετανού ηθοποιού, Tom Holland. Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας “Spider-Man: No Way Home“, θαυμαστές, φανς και σινεφίλ θα ήθελαν να δουν τον νεαρό πρωταγωνιστή στον ρόλο του παρουσιαστή των βραβείων. Πολλοί, επίσης, βάζουν και σαν συμπαρουσιάστρια την συμπρωταγωνίστριά του στην τρίτη ταινία του Spider-Man, Zendaya.

Πρόκειται για ένα καλό δίδυμο ανερχόμενων αστέρων που, σίγουρα, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός πιο νέου τηλεοπτικού κοινού. Ο Holland μιλώντας στο Hollywood Reporter για την πιθανότητα παρουσίασης των Όσκαρ 2022 είχε δηλώσει:

“Αν μου το ζητούσαν, θα το έκανα και θα ήταν πολύ διασκεδαστικό.”

Άλλη μία δυάδα ή τριάδα (ανάλογα τι θα αποφασίσουν να κάνουν), που ακούγεται τελευταία είναι αυτή των Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez. Το τρίο πρωταγωνιστεί στη νέα επιτυχημένη κωμική σειρά του Hulu, “Only Murders in the Building”, και θα μπορέσει να φέρει στην τελετή απονομής ένα κοινό όλων των ηλικιών.

Ο Έργουιτς σε συνέντευξή του στο Variety δήλωσε για την πιθανότητα να παρουσιάσει το τρίο του “Only Murders”:

“Είναι ένα εμβληματικό τρίο.

Προφανώς το ξέρουμε γιατί το “Only Murders” είναι η κωμωδία μας με την μεγαλύτερη τηλεθέαση ποτέ. Έχουν μαζική απήχηση. Όλοι τους αγαπούν. Θα ήταν ένα όνειρο. Τούτου λεχθέντος, εξετάζουμε πολλά απίστευτα ταλέντα. Έχουμε συνεχείς συζητήσεις με τον Γουίλ και την Ακαδημία γι’ αυτό.”

Κατά το παρελθόν παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς του Hollywood έχουν υπάρξει οι κωμικοί Jimmy Kimmel, Chris Rock και η Ellen DeGeneres.

Πέρσι η τελετή απονομής των Όσκαρ πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό Union Station στο Λος Άντζελες, με μικρό αριθμό προσκεκλημένων λόγω κορωνοϊού. Φέτος η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί ξανά στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ. Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ 2022 θα ανακοινωθούν στις 8 Φεβρουαρίου.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1