Μαρία Σολωμού: Είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte; - Η ηθοποιός απαντάει για πρώτη φορά
Μαρία Σολωμού: Τελικά τι "παίζει" με τον Mente Fuerte;

Σήμερα Παρασκευή (14/1) η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά Καλό Μεσημεράκι, όπου μεταξύ άλλων η ηθοποιός ρωτήθηκε για την σχέση της με τον γνωστό τράπερ Mente Fuerte.

Άλλωστε, δεν είναι λίγο τα δημοσιεύματα που τον τελευταίο καιρό κάνουν λόγο για μία σχέση μεταξύ των δυο τους, ενώ η Μαρία Σολωμού δεν είχε εμφανιστεί με κάποιο σύντροφο μετά τον χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει την ηθοποιό με τον Mente Fuerte να περπατούν σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι κάνοντας λόγο για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Παρ’ όλα αυτά κανείς από τους δυο τους δεν είχε σχολιάσει της φήμες βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας τις φήμες περί σχέσης.

Έτσι, η ηθοποιός σε σημερινή συνέντευξή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την σχέση της με τον Mente Fuerte λέγοντας:

“Νίκο μου, θα σου πω το εξής. Δεν έχω καμία ερωτική σχέση, που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σε περίπτωση που είχα κάτι στη ζωή μου, δεν θα πήγαινα να περπατήσω σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι. Μην χαίρεστε λοιπόν, γιατί κάποιοι χαρήκανε”.

Επομένως, η Μαρία Σολωμού έλυσε τον “γρίφο” για το τι υπάρχει ανάμεσα σε αυτήν και τον Mente Fuerte ξεκαθαρίζοντας πως οι δυο τους είναι απλώς φίλοι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;