«Πυρά» Τσιτσιπά για Τζόκοβιτς: «Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες»
Τσιτσιπάς: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τι θα κάνει με το σώμα του» δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξαπέλυσε δριμεία κριτική για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, την Αυστραλία και το Austrilia Open.

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις πως «δεν παίζουν όλοι με τους ίδιους κανόνες», αναφερόμενος στη στάση του Σέρβου άσσου του τένις σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και γνωστή διοργάνωση αντισφαίρισης, αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης των διοργανωτών και των Αρχών, εκφράζοντας ένα αίσθημα πικρίας και αδικίας.

«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων. Ένα μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο», είπε προσθέτοντας ωστόσο ότι κατά τη γνώμη του ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τι θα κάνει με το σώμα του ακόμα κι αυτό είναι κάτι που ορισμένοι το αντιμετωπίζουν ως ασέβεια προς τους άλλους ανθρώπους. «Είναι πολύ σημαντικό το σώμα σου, είναι το μηχάνημά σου, αν νιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής πρέπει να το προστατεύσεις και πρέπει να επιλέγεις με αυτό σαν γνώμονα».

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
45'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
49'
1 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;